Preziosa Studio

fasion

Preziosa este cel mai nou studio de videochat lansat în Iași de Grupul Lucky, unul dintre liderii videochatului din România, din care mai fac parte Lucky Studio și Heylux. Gândit ca un studio mai intim, Preziosa este dedicat fetelor care își doresc să lucreze în liniște, fără agitația unei mari companii, cu zeci de camere de videochat. Tocmai de aceea, femeile din echipa de management care se ocupă de proiect au ales ca slogan: „Intimitatea videochatului discret”. Așadar, Preziosa este gândit ca un spațiu intim, primitor și familiar, în care modelele să se simtă protejate și înconjurate de relaxare.

Numele studioului a fost ales pentru a transmite pe deplin prețuirea pe care fetele din personalul administrativ o acordă modelelor care vin la lucru. Toate sunt cu adevărat respectate, primite cu multă căldură și asigurate de tot confortul necesar. În acest sens, le este asigurat transportul gratuit non-stop de la studio la job și invers, cu microbuze Mercedes de lux. Totodată, înaintea programului de videochat, modelele sunt machiate gratuit de o echipă de profesioniste, iar periodic beneficiază de ședințe foto și video gratuite, pentru un profil online cât mai atrăgător.

Toate aceste servicii sunt dublate de sisteme de bonusare extrem de atractive, la nivelul întregului Grup Lucky. În acest fel, și modelele de la Preziosa au șansa unor câștiguri între 300 și 800 de lei pe zi, cu plata la zi a întregii sume. Mai mult, prin parteneriatele excelente cu marile site-uri de videochat din lume, Grupul Lucky reușește să asigure cel mai competent training și pentru Preziosa. Cu stagii de pregătire la Praga și Luxemburg, echipa de training de la Preziosa reușește să acorde un sprijin constant modelelor, arătându-le cele mai noi și eficiente metode de creștere a veniturilor.

Nu în ultimul rând, pentru a le dovedi modelelor că sunt cu adevărat prețioase pentru studio, compania le oferă, pe lângă amenajări cu mult peste nivelul concurenței, servicii excelente de contabilitate și asistență pentru realizarea formelor legale pentru muncă. Astfel, la fel ca și celelalte studiouri din Grupul Lucky, Preziosa garantează un job în videochat 100% legal, respectarea tuturor drepturilor de muncă ale angajatelor și discreție absolută. Mai exact, intimitatea jobului este protejată în așa fel, încât nimeni din studio nu va dezvălui vreodată identitatea unui model Preziosa. Totodată, studioul își încurajează modelele să dea și ele dovadă de discreție în privința datelor personale, evitând astfel eventuale neplăceri cu unii admiratori sau cu site-urile de videochat pe care lucrează.

 

Având toate aceste avantaje, Preziosa se distinge în Grupul Lucky printr-un spirit prietenesc, profund feminin. Toate femeile care lucrează aici, modele și angajate, deopotrivă, se bucură de un job în videochat liniștit și profitabil, fără agitație sau stres. În acest sens, Preziosa este o alternativă atractivă pentru toate fetele care doresc să se bucure de maximă intimitate și discreție în cel mai nou studio de videochat din Iași