ManeQueen Studio

manequeenStudioul de videochat Manequeen este cel mai nou proiect al Charm Group, unul dintre liderii videochatului bucureștean. Crearea acestui studio a plecat de la dorința de a da o cu totul altă dimensiune respectului față de jobul de model de videochat. La Manequeen, așa cum arată și numele studioului, fetele sunt privite ca niște modele de fashion, femei atrăgătoare și inteligente care merită toată considerația. În acest sens, amenajarea studioului este gândită pentru a emana rafinament la fiecare pas, înconjurând fiecare femeie cu grația care o merită. Astfel, mobilierul de lux a fost comandat special din Italia, iar pereții sunt decorați cu desene de rochii făcute de specialiști din domeniu.

Mai mult, toate bonusurile oferite de Manequeen modelelor sale au legătură cu lumea modei. De exemplu, un model care trece cu 30% de media câștigurilor lunii anterioare primește premiul PurseQueen, constând într-o geantă de lux de la Musette. La fel, la sfârșitul fiecărei luni în care câștigă cu 15% mai mult decât în luna anterioară, modelul primește premiul DressQueen, constând într-o rochie de la Poema. La Manequeen, chiar și recomandările de angajări sunt recompensate tot prin cadouri elegante. Dacă un model invită o prietenă la studio, pentru un interviu, și acea persoană devine angajată, modelul primește ca premiu o bijuterie Swarowski.

Manequeen își desfășoară activitatea într-un sediu superb, situat ultra-central în București, la 50 de secunde de stația Metrou Unirii. Zona este deservită și de principalele linii de transport cu autobuzul, astfel încât toate modelele pot veni foarte ușor la muncă, la orice oră. În același timp, programul de muncă este flexibil, fetele având posibilitatea să aleagă între tura de dimineață: 06.00-14.00, tura de după amiază: 14.00-22.00 sau tura de noapte: 22.00-6.00. Fiecare model lucrează 5 zile pe săptămână, a câte 8 ore, din care are o oră și jumătate cumulată de pauză.

Ca parte a Charm Group, din care mai fac parte studiourile Charm, Alure și Glam, Manequeen oferă aceleași bonusuri care au adus succesul acestor companii. Astfel, un model de videochat poate câștiga între 1.000 și chiar 15.000 de dolari pe lună. Pentru progresul către o sumă mai mare, echipa de training a Manequeen ajută mereu modelele cu sfaturi și informații extrem de utile. Marile câștiguri sunt însă dublate și de valori pe care toți angajații studioului îl aplică în fiecare zi, precum: respect absolut, succes după merite, calitate umană sau încurajare continuă. Așadar, Manequeen este studioul eleganței absolute pentru că înțelege acest lucru sub toate aspectele sale: frumusețea amenajărilor, se îmbină cu confortul desăvârșit asigurat modelelor, dar și cu respectul la nivelul legăturilor inter-umane. Prin toate aceste avantaje, Manequeen este cu adevărat o companie-regină a videochatului elegant și dovada că frumusețea femeii poate fi respectată la cel mai înalt nivel.