Lucky Studio

logo_lucky-1-1

Lucky Studio este unul dintre pionierii videochatului din România. Înființat în 2008 de către o femeie cu experiență în videochat, studioul este și acum o companie condusă în exclusivitate de femei. Astfel, Lucky Studio a adus înțelegerea și respectul feminității într-un domeniu care avea foarte multă nevoie de acest nou spirit. Mai mult, Lucky Studio a inovat videochatul prin introducerea, pentru prima dată în Iași și în România, a sistemului de plată la zi. Astfel, modelele își primesc toți banii la sfârșitul fiecărei ture de lucru. Acest lucru este o dovadă a faptului că Lucky Studio le oferă modelelor sale siguranța maximă a plăților.

Prin marea experiență acumulată de-a lungul anilor, Lucky Studio a ajuns liderul absolut al videochatului românesc, oferind cele mai bune condiții pentru jobul de model. În acest sens, pe lângă venituri zilnice între 300 și 800 de lei, Lucky Studio le asigură fetelor cele mai mari pachete cu bonusuri, de până la 38.880 lei, la un contract pe 3 ani și sisteme de plată care depășesc clar concurența. În plus, modelele se bucură de servicii excepționale, precum: transport gratuit, training și servicii de make-up gratuite, lecții de engleză și franceză, program super-flexibil, asistență în realizarea S.R.L.-urilor individuale.

Totodată, Lucky Studio dă o importanță maximă training-ului și motivării modelelor sale. În acest sens, toate fetele din echipa de training au făcut stagii de specializare în Praga, la sediul Flirt4Free. Astfel, performanțele personalului au crescut la un nivel de excepție, iar acest lucru este demonstrat prin valul de cereri al modelelor din toată țara pentru a face videochat de acasă, în colaborare cu Lucky Studio. În plus, faptul că studioul este cel mai mare angajator din țară în videochatul de acasă este susținut de comisioanele excepționale, de 80-90%, oferite modelelor care colaborează cu Lucky Studio. Totodată, studioul asigură cazare și transport gratuite fetelor care vin la Iași să facă un stagiu de training.

Excelența Lucky Studio nu se limitează însă doar la ofertele financiare superioare competiției sau la servicii premium. Activitatea companiei este 100% legală, iar modelele de videochat au libertatea absolută de a renunța la acest job oricând doresc.

Toate aceste performanțe au fost recunoscute în 2015, când compania a obținut premiul Cam Studio of The Year la AW Awards.  Astfel, Lucky Studio a primit confirmarea că este cel mai bun studio de videochat din Iași și din țară. Iar succesul studioului continuă printr-un mare program de investiții. Lucky Studio a devenit baza Grupului Lucky, o mare companie care va îngloba alte două noi studiouri: Heylux și Preziosa. În acest fel, Lucky Studio își consolidează statutul de lider absolut în videochatul românesc, asigurând atât pentru prezent, cât și pentru viitor, condiții excepționale pentru jobul de model în videochat.