Heylux Studio

girl-4

Heylux este cel mai elegant studio de videochat din Iași și din țară. Înființat în 2015, ca parte a Grupului Lucky, din care mai fac parte celebrul Lucky Studio și Preziosa, Heylux beneficiază de cele mai mari investiții în amenajări din videochatul românesc. Echipa feminină de management a ales cele mai scumpe materiale pentru decorațiuni interioare și cele mai luxoase piese de mobilier pentru acest proiect. Astfel, se poate spune despre Heylux că este ca un hotel de 7 stele, un adevărat Burj al Arab al studiourilor de videochat din Iași și din România.

Având marea experiență a conducerii unei companii de mărimea Lucky Studio, echipa de management care s-a ocupat de crearea Heylux a dorit să realizeze un proiect unic în țară. Mai exact, Heylux înseamnă un studio de ultra-eleganță, adresat modelelor care își doresc câștiguri-record din videochat. În acest sens, pachetele de bonusare ajung până la 39.180 de lei, la un contract pe 3 ani. Aceste bonusuri sunt acordate modelelor care câștigă peste 450 de lei pe zi, poziționând astfel Heylux ca un studio în care performanța este la cel mai înalt nivel. Așadar, nu este întâmplător că sloganul companiei este: „Studioul femeilor care știu ce vor”.

În privința amenajărilor, studioul este decorat cu candelabre de 9.000 de lei fiecare, cu gresie Versace și căzi de baie de la boutique-uri de lux. Partea de recepție beneficiază de stații de machiaj profesionist, o canapea Mobexpert circulară și birouri administrative care să servească în modul cel mai eficient modelele. În acest sens, personalul Heylux stă la dispoziția fetelor cu servicii excelente de contabilitate,   suport juridic și programare a activității. Totodată, șoferițele studioului asigură pentru modele transport zilnic gratuit, de la muncă acasă și invers. Acest serviciu este oferit 24 din 24 de ore prin intermediul unor microbuze Mercedes.

Condițiile excepționale de lucru de la Heylux sunt susținute și de o puternică echipă de training. În acest sens, fetele de la training s-au specializat la sediul marilor site-uri de videochat din lume. Cel mai recent stagiu de pregătire s-a desfășurat la sediul Flirt4Free din Praga, unul dintre cei mai puternici parteneri de afaceri ai Heylux. Prin acest efort, modelele studioului au posibilitatea de a afla cele mai noi trenduri în videochat și de a-și mări și mai mult câștigurile zilnice.

Pentru viitor, Heylux își dorește să păstreze ritmul accelerat de investiții și îmbunătățiri, astfel încât studioul să își mențină statutul ultra-premium. Intenția echipei de femei care conduce compania este aceea de a demonstra că videochatul poate fi dus la un nivel excepțional, oferind un mediu de lucru excelent modelelor sale. Astfel, fetele care au un mare succes în acest job nu sunt tratate ca niște super-staruri doar pe site-urile de videochat, ci și de studio, la programul zilnic. Este motivul pentru care Heylux este și va rămâne studioul femeilor care știu ce vor, standardul de excelență în videochatul din Iași și din țară.