Charm Studios

Charm este cel mai profesionist studio de videochat din București și unul dintre cei mai mari angajatori  din acest domeniu.  Cu o experiență de peste 5 ani, Charm face parte, alături de studiourile Manequeen, Allure și Glam, din Charm Group. Încă de la înființarea sa, Charm a fost și este condus de o echipă de manageri specializată în mediul corporatist. Astfel, compania beneficiază de o excelentă organizare, specifică multinaționalelor de mare succes. În acest sens, toată activitatea este eficientizată la maximum, plățile fiind efectuate foarte rapid, la fel ca și formele legale de lucru. În plus, personalul are parte de un training continuu, iar modelele se bucură de un mediu de muncă în care politețea este impecabilă.

Fiind unul dintre cele mai mari studiouri de videochat din București, Charm respectă 100% prevederile legale. Astfel, modelele au deplina siguranță în privința jobului lor. Angajările se fac prin respectarea deplină a prevederilor legii 196/2003, modificată și completată de legea 496/2004. Mai mult, profesionalismul desăvârșit al Charm se dovedește și prin discreția deplină acordată modelelor, acestea figurând în acte ca Agent Servicii Client, astfel încât adevăratul job al fetelor să rămână secretul lor.Adoptând sloganul The Professional livechat, Charm se ridică la nivelul promisiunii sale și prin intermediul ofertei financiare pentru modele. În acest sens, câștigurile fiecărei fete se situează între 500 și 20.000$ pe lună, în funcție de experiența și ambiția sa. Totodată, comisioanele oferite de Charm sunt gândite astfel încât modelele să fie cât mai motivate să-și crească în mod constant veniturile din videochat. Concret, acestea variază între 50% pentru modelele care încasează mai puțin de 1.000$/perioadă (două săptămâni de lucru) și 70% pentru modelele care încasează mai mult de 10.000$/perioadă. Toate aceste sume sunt plătite corect și la timp, într-un sistem bilunar, astfel încât fiecare model să aibă controlul veniturilor sale.

Câștigurile financiare excelente de la Charm sunt dublate însă și de alte avantaje semnificative. Studioul are amenajări excelente, care asigură un confort deplin modelelor, dotări tehnice de ultimă oră, precum și cele mai spațioase camere de lucru din videochatul bucureștean, de peste 15 metri pătrați. Programul de lucru este flexibil, în trei ture de lucru: tura de dimineață, între orele 6.00 și 14.00, tura de după amiază, 14.00-22.00 și tura de noapte: 22.00-6.00. În același timp, comoditatea programului este completată și de poziția convenabilă a studioului, sediul Charm fiind chiar în Centrul Vechi al Bucureștiului, cu numeroase posibilități de transport public.

 

Prin toate aceste facilități și oferte puse la dispoziția modelelor sale, compania a obținut recunoașterea la nivel mondial. Astfel, Charm Studio a câștigat “The Best BBW Model Of The Year” și “The Best Emerging Studio of the Year” la 2015 Live Cam Awards in Barcelona. În acest fel, Charm reușește să fie nu doar un studio profesionist oarecare ci, cu adevărat, cel mai profesionist studio de videochat din București, standardul absolut pentru toate companiile din domeniu