Allure Studio

 

Allure- Exclusive Home of Feminity

allure-studio.roAllure este studioul de videochat care propune mai mult decât un job foarte avantajos ca model în București. În realitate, este vorba despre o adevărată lume a feminității, situată într-o zonă ultracentrală a Capitalei.El oferă tinerelor de peste 18 ani, care cunosc limba engleză, tot ce au nevoie pentru un start perfect în această carieră: un pachet financiar atractiv, siguranță și o căldură umană care învăluie din prima clipă. Mai ales că Allure e recunoscut în acest domeniu ca Exclusive Home of Feminity. Așadar, e un studio doar pentru fetele ambițioase, dornice să fie independente financiar.

Pentru că ține foarte mult la respectul de sine al angajatelor sale, Allure dorește să le ofere tuturor încredere încă din primul moment al colaborării. În acest sens, studioul garantează 60% comision din câștiguri în prima lună de videochat pentru un model nou, în loc de 50%, cât e normal. Prin acest avantaj, orice fată își rezolvă mai repede eventualele probleme cu banii și prinde încredere în forțele sale. În același timp, Allure asigură sprijin pentru un succes de durată printr-un sistem eficient și profesionist. Pune la dispoziția fiecărui model o colegă specializată în training, care îi va sta mereu aproape. Ea o va învăța tot ce trebuie să știe despre jobul de model în videochat, îi va spune ce să facă în fața camerei video, cum să se îmbrace și ce să discute cu admiratorii online. Asta o va ajuta să facă progrese rapide, să câștige sume de bani tot mai mari de la lună la lună.

În plus, pentru că Allure înseamnă Exclusive Home of Feminity, modelele primesc cursuri gratuite de make-up, hair styling și ședințe foto profesioniste. În acest fel, imaginea lor este irezistibilă de fiecare dată când apar în fața camerei video, online. Partea de imagine este ajutată și de designul plăcut al camerelor de lucru. Ele sunt amenajate în tonuri calde, primitoare, astfel încât fetele să se simtă relaxate la muncă și elegante pentru membrii de pe site-uri. Fundamental la Allure este însă atmosfera din studio. Toate fetele se simt ca acasă atunci când vin la program. Sunt întâmpinate cu politețe și voie bună, ca și cum ar fi parte dintr-o familie armonioasă.

Nu în ultimul rând, delicatețea femeilor este respectată la Allure și printr-un program flexibil de muncă. Modelele sunt libere să aleagă între 3 ture: tura de dimineață, de la 06.00-14.00, cea de după amiază, între 14.00 și 22.00 şi tura de noapte, 22.00-06.00. Asta le permite să își aranjeze viața privată așa cum vor ele, astfel încât să aibă timp de distracții sau de facultate. În concluzie, Allure este un studio exclusiv feminin, un cămin al modelelor ambițioase, care își doresc să fie protejate și respectate așa cum se cuvine pentru reușitele lor.

www.allure-studio.ro