Charm StudioDespre Videochat

Tabu sau nu? Ce trebuie sa afli daca te tenteaza angajarea in videochat

Videochatul este un domeniu a carui popularitate a crescut exploziv in utlimii ani. Desi este incredibil de controversat, este ales totusi de foarte multe tinere ambitioase. Controversa vine insa din ignoranta. Jobul de model este un job ca oricare altul. Implica munca si seriozitate, fara care nu poti ajunge in top. Fetele au sansa extraordinara de a-si schimba viata si de a fi complet independente financiar, totul prin propriile eforturi.

Daca ai fost vreodata tentata sa te angajezi ca model de videochat, insa nu ai stiu ce studio sa alegi, de teama unei posibile oferte inselatoare, ai aici cateva repere pentru a alege locul perfect pentru tine.

Incasarile

Toata lumea stie ca in videochat se obtin incasari uriase. Un studio serios va avea un sistem de comisioane bine pus la punct, pentru ca tu sa iei un procent bun si sa te poti bucura de bani. Charm Studios, de exemplu, are un sistem progresiv de comisioane. Asta inseamna ca tu iei un procent din ce in ce mai mare pe masura ce iti cresc incasarile. In plus, exista multe bonusuri, banii intra intodeauna la timp si tu poti afla oricand cati bani ai la momentul respectiv.

Programul flexibil

Multe fete nu sunt dispuse sa lucreze in videochat daca programul este unul rigid. Un studio care se gandeste la binele modelelor ofera flexibilitate. Tu iti vei putea alege nu numai intervalul orar, ci si cele 5 zile pe saptamana in care lucrezi.

Sprijin din toate punctele de vedere

Fetele care isi doresc sa faca videochat vor avea parte de sprijin din toate punctele de vedere daca aleg un studio bun. Echipa va fi una bine-pregatita, care le va sustine mereu. Vor beneficia de training inca de pe prima tura pentru a invata toate secretele meseriei si a ajunge in top. Studiourile serioase ofera sedinte foto-video si machiaj profesionist gratuite, precum si cursuri de engleza, tot gratuite, pentru a invata sau a se perfectiona. Intr-un cuvant, un studio calumea iti ofera absolut tot ce ai nevoie pentru o cariera de succes in aceasta industrie.

Leave a Reply