Charm Studio

Charm Studios a devenit studio cu certificare Jasmin!

Noi mereu ne-am dorit ca modelele noastre sa fie incredibil de productive si sa lucreze intr-o atmosfera propice pentru ele. Am facut asta oferindu-le cele mai bune conditii de munca. Pentru noi, asta a insemnat sa cumparam cel mai modern echipament, sa decoram camerele si tot studioul intr-un mod elegant, sa alcatuim o echipa extraordinara, care este unita si le sustine mereu pe fete. Oferim cursuri de engleza, machiaj profesionist si sedinte foto-video, toate gratuite. Pe fiecare tura avem disponibil cel putin un trainer dedicat, care sa le ajute pe fete cu tot ce au nevoie. Programul este unul flexibil, pentru ca toata lumea sa isi organizeze timpul cum isi doreste. Dupa cum vedeti, deci, Charm Studio ofera lux, confort si profesionalism. Acest lucru se reflecta si in parteneriatele noastre. Si cum sa demonstran asta cel mai bine decat prin colaborarea cu cel mai bun site din domeniu, LiveJasmin? De aceea, incepand cu luna octombrie, Charm Studios este un studio cu certificare Jasmin!

Ce inseamna un studio certificat Jasmin

Faptul ca Charm Studios a devenit studio cu certificare Jasmin are mai multe semnificatii. In primul rand, modelele noastre vor lucra numai pe site-ul LiveJasmin. Certificarea atesta cat succes au avut fetele pe aceasta platforma, iar exclusivitatea nu le va aduce decat incasari si mai mari. Modelele noastre de top au ajuns si la 11.000 $ lunar si se poate castiga si mai mult de atat. In al doilea rand, titlul de studio certificat Jasmin ne onoreaza deoarece afirma inca o data profesionalimsul, legalitatea si corectitudinea Charm Studios si a tuturor studiourilor de sub umbrela Charm Group.  Aceasta certificare vine ca incununarea celor 6 ani in care am fost pe piata si a succeselor obtinute de noi.

Noi te asteptam in oricare din locatiile noastre, daca doresti sa faci si tu parte din cea mai tare echipa din Bucuresti si sa vezi cum este sa lucrezi la un studio certificat Jasmin!

Leave a Reply