Charm Studio

Charm Studios este alegerea perfecta pentru tine!

Daca te intereseaza sa te angajezi in videochat in Bucuresti, atunci probabil ai facut deja un mic research. Daca dai un search pe google, vei gasi o groaza de studiouri cu oferte. Bucurestiul este un oras infloritor din unctul de vedere al acestei industrii. Asta inseamna, insa, ca devine greu sa alegi locul care chiar ti se potriveste. Charm Studios este, insa, fara indoiala, studioul perfect pentru tine!

Legalitate si corectitudine

Noi iti oferim legalitate 100%. Vei fi angajata cu contract de munca si sfatuita cum sa iti platesti taxele si impozitele. Banii intra intotdeauna la timp, iar studioul isi plateste mereu contributiile la stat.

Respect absolut

La Charm, consideram ca respectul angajatilor trebuie sa fie pe primul loc. Intotdeauna vei avea cu cine sa vorbesti daca ai probleme si vei fi ascultata si tratata cu seriozitate. Conditiile de munca si curatenia sunt impecabile, pentru ca tu sa te simti ca acasa si sa ai spor la munca.

Cele mai mari comisioane

Stim ca multe studiouri soun chestia asta. Ei bine, la noi aceste cuvinte sunt purul adevar. Am dezvoltat un sistem de comisioane progresive, care te avantajeaza. Asfel, cu cat faci mai multi bani, cu atat procentul tau este mai mare. In plus, avem bonusuri de loialitate, pentru ture bune, sau cu ocazia sarbatorilor.

Training 24/7

Stim ca videochatul poate parea o meserie grea. De aceea, iti oferim training oricat ai tu nevoie, ca sa inveti cum sa te descurci pe camera si sa ajungi in top. Trainerele noastre au multa experienta si stagii de pregatire, asa ca o sa fii pe maini bune.

Cursuri de engleza

Engleza este absolut necesara pentru a face videochat. Conversatiile de pe site-uri sunt cu membri din toata lumea. insa nu trebuie sa te ingrijorezi daca nu stii bine aceasta limba! Noi iti oferim cursuri gratuite ca tu sa ajungi la nivelul necesar pentru site-urile de pe ccare o sa lucrezi!

Locatie centrala

Nu putem uita unul din avantajele cele mai mari ale Charm Studios: locatia ultra-centrala! Nimeni nu vrea sa petreaca o ora pe drum spre munca. Sediul nostru este foarte aproape de Piata Unirii, astfel ca tu ai acces usor de oriunde ai veni!

Leave a Reply