Charm StudioDespre Videochat

Beneficiile unui model videochat Charm Studios

Daca vrei sa lucrezi in videochat Bucuresti, ai o alegere de facut. Capitala este plina de studiouri care vin mereu cu oferte noi pentru potentialele modele. Acest lucru nu este surprinzator, considerand ca jobul de model este foarte popular in Romania. Alegerea poate fi insa dificila cand exista atatea optiuni. Noi ne-am gandit sa facem lucrurile putin mai usoare si sa iti povestim despre beneficiile unui model videochat Charm Studios.

Program flexibil

Programul la charm este unul flexibil. Asta inseamna ca iti poti alege un interval orar din optiunile existente si zilele in care vrei sa lucrezi. Astfel, iti poti organiza timpul cum vrei tu. Poti lucra de zi sau de noapte si sa te organizezi in asa fel incat sa-ti fie tie bine.

Training

La noi nu trebuie sa iti faci griji ca nu ai sustinere. Fetele de la training au o pregatire excelenta si te vor ajuta cu tot ce ai nevoie pe camera. O sa vezi cum vei ajunge, incet incet, sa iti dezvolti un stil propriu pe camera si, cu acesta vei avea un succes maxim.

Cursuri de engleza

Ca sa faci videochat, e neaparata nevoie de engleza, deoarece fanii tai vor fi persoane din toata lumea. Daca nu stii engleza nu inseamna insa ca esti descalificata din start. Charm ofera cursuri gratuite de engleza pentru toate modelele care vor sa invete sau sa se perfectioneze.

Makeup artist si fotograf

Pentru a avea o imagine cat mai buna pe camera si materiale noi pe site-uri, noi iti punem la dispozitie atat makeup artist cat si fotograf. Vei avea parte de sedinte foto, video si machiaj profesionist fara sa trebuiasca sa platesti nimic.

Comisioane progresive, bonusuri uriase,  concursuri cu premii

Sistemul nostru de comisioane este cel mai avantajos de pe piata: cu cat faci mai multi bani, cu atat creste si procentul tau. In plus, avem numeroase bonusuri, cu doverse ocazii, ca tu sa te simti cat mai motivata sa lucrezi. Pe langa toate acestea, organizam si concursuri lunare, cu premii absolut fabulose, de la truse de machiaj si zile la spa pana la citybreak-uri si masini.

 

Acestea sunt toate beneficii ale unul model videochat Charm Studios. daca te tenteaza si pe tine, poti oricand sa ne faci o vizita si sa vezi ca tot ce am scris aici este realitatea pura.

Leave a Reply