Despre Videochat

5 motive datorita carora Charm Studios e nr 1 in Videochat Bucuresti

Daca vine vorba de videochat Bucuresti, atunci Charm Studios este clar cel mai bun studio. De 6 ani de cad suntem pe piata am ridicat tot mai mult standardele in industrie pentru a putea oferi conditii de cea mai buna calitate pentru toate angajatele noastre. Poate aceasta ti se pare o exagerare, insa nu este deloc asa. Ca sa iti demonstram adevarul spuselor, iata aici 5 motive care ne fac cei mai buni din capitala.

  1. Iti oferim profesionalism si corectitudine. Sufletul unei firme este dat de angajati. Intotdeuna am crezut acest lucru. Astfel, la noi nu o sa ai parte decat de respect absolut, corectitudine si profesionalism. Studioul este organizat ca orice multinationala, cu mai multe departamente care functioneaza eficient, ca tie sa iti fie bine (marketing, HR, IT, training, manageri). Banii intra intotdeauna la timp si ai mereu acces la incasari, ca sa stii cat ai facut in orice moment si ai oricand posibilitatea sa vorbesti cu cineva atunci cand ai probleme.
  2. Avem un sistem de comisioane progresive. Dupa cum stii, daca faci videochat la un studio iei un anumit procent din incasari. La noi acesta porneste de la 50% si creste pe masura ce cresc si castigurile. Astfel, mereu vei fi motivata sa faci mai mult bani. In plus, oferim bonusuri mari de sarbatori, sau pentru anumite realizari: tura reusita, longevitate la studio, seriozitate.
  3. Ai parte de training 24/7. Daca iti faci griji ca esti incepatoare si nu o sa te descurci, poti sa stai linistita. Avem o echipa de trainere cu pregatire excelenta, care stiu exact cum sa te ajute. Te vor ghida, iti vor da sfaturi si vor avea grija ca tu sa iti descoperi si formezi propriul stil pe camera. Astfel, nu vei fi niciodata singura si coplesita de ceea ce faci.
  4. Personalul nostru este exclusiv feminin. Confortul modelelor este foarte important pentru noi. Atmosfera de la un studio videochat trebuie sa fie una prietenoasa si relaxata. Astfel, nu lucram decat cu femei. Tu te vei simti ca intre prietene si vei putea mereu sa vii la munca fericita.
  5. Vei beneficia de sedinte foto-video si machiaj profesionist. Imaginea unui model este un element foarte important. Astfel, noi avem atat fotograf cat si make-up artist profesionisti, care te vor ajuta sa arati ca un super-star si se vor ocupa de materiale pentru site-uri, ca tu sa poti ajunge cat mai repede in top.

 

Leave a Reply