Despre Videochat

Provocarile unui model videochat

Jobul de model videochat este unul cu foarte multe parti pozitive, insa si cu foarte multe provocari. Acestea depind foarte mult de tine, dar si de circumstantele jobului. De exemplu, daca lucrezi la un studio videochat profesionist, ca Charm Studios, o sa vezi ca este mult mai usor sa faci fata acestor provocari. Este bine sa stii la ce sa te astepti inainte de a te angaja, deorece pregatirea te va ajuta sa nu fii dezamagita.

Limba engleza

Multe fete par foarte socate atunci cand li se spune ca trebuie sa stie sau sa invete engleza atunci cand se anagajeaza ca modele. Gandeste-te insa ca tu, pe site-urile respective, interactionezi numai cu mebrii din alte tari. Engleza este cea mai usoara metoda sa te intelegi cu toti. Bineinteles, este un avantaj edaca stii si alte limbi straine, dar engleza este baza. Charm Studios ofera cursuri gratuite pentru toate modelele, deci va depinde doar de tine sa inveti sau sa te perfectionezi.

Programul

Pare ciudat ca acesta sa intre la categoria provocari, nu-i asa? Doar peste tot se vorbeste de flexibilitatea din videochat. Insa un program flexibil nu inseamna un oroigram la care sa nu vii. Ca sa te gaseasca membrii, trebuie sa respecti anumite ore, Desigur, ai ture din care sa alegi, posbilitatea de part-time si de alegere a zilelor in care lucrezi. Nu o sa ajungi insa prea deoarte daca nu esti un pic constanta.

Atitudinea pe camera

Activitatea de videochat in sine poate constitui o provocare pentru foarte multe fete. Online, trebuie sa fii mereu activa si sa vorbesti cu membrii pe toate subiectele posibile. Nimeni nu vrea sa intre intr-o camera de chat de oe un site videochat si sa se plictiseasca. Iar majoritatea membrilor o sa doreasca sa te auda, nu doar sa citeasca niste cuvinte pe un ecran. Conteaza sa fii sociabila si prietenoasa si sa inte,egi ca mebrii tai sunt si ei oameni, cu preferinte si personalitati diferite.

Trainingul

Training-ul oferit la un studio bun, precum Charm Studios, ar trebui sa constituie un avantaj enorm. Practic, ai pe cineva cu experienta care sa te indrume si sa te ajute. Insa, foarte des, am vazut fete care nu vor sa asculte, zicand ca stiu ele mai bine. Adevarul este ca poti sa ai avantaje cat cuprinde, daca nu profiti de ele, nu o sa iti foloseasca la nimic. Daca esti receptiva, insa, vei vedea ca toate o sa iti mearga foarte, foarte bine.

Leave a Reply