Despre Videochat

Ce inseamna sa fii model videochat

A fi model videochat este mai dificil decat ar putea sa para la prima vedere. Sigur, multe persoane considera ca este un job simplu: te bagi pe camera, dansezi putin, te dezbraci si incepe sa ploua cu bani. Realitatea este insa complet diferita. Pentru a avea succes ca model, trebuie sa te implici foarte mult, sa fii serioasa si sa iti respecti programul. Pana la urma, orice domeniu cere efort pentru  avea rezultate bune. Singura diferenta este ca, in videochat, recompensele sunt mult mai mari decat in alte parti. Ce inseamna, deci, sa fii model videochat?

Sa depui efort

Dupa cum am zis si mai sus, videochatul nu este o meserie simpla. Traficul pe site-urile de streaming pe care o sa lucrezi depinde foarte mult de numarul de ore petrecute online. Astfel, daca nu stai pe site, nici nu o sa ai membri in camera. Membrii respectivi trebuie atrasi si mentinuti si asta inseamna ca trebuie, in primul rand, sa stie cand sa te gaseasca online. Trebuie deci sa respecti un anumit program, desi videochatul ofera multa flexibilitate din punctul asta de vedere. Cu cat stai mai mult logata si iti respecti orele, cu atat vei face mai multi bani.

Sa fii creativa si naturala

Bineinteles, exista anumite chestii pe care e bine sa le faci pe camera. Trebuie sa ai o atitudine dinamica, interesanta, sarmanta ca sa iti atragi admiratori. Totusi, este cale lunga de la a face asta si pana la a fi falsa. Este la latitudinea ta cat de deschisa esti cu membrii, insa un comportament nenatural o sa atraga atentia imediat si nu intr-un mod bun. Este foarte important sa te folosesti de propria personalitate atunci cand te loghezi, deorece acestea iti ofera unicitate. Considerand cate modele exista, este foarte dificil sa faci ceva ce nu a mai facut nimeni. Ceea ce o sa reusesti, insa, este sa faci lucruri intr-un mod specific tie. Fiecare persoana este unica si atunci va aduce, automat, ceva nou.

Sa fii deschisa la minte si receptiva

Daca te angajezi ca model videochat la un studio, o sa ai parte de training. Este foarte important sa asculti de sfaturile trainerilor. Fetele care au acest job au multa experienta in domeniu si stiu exact ce fac. Tot ceea ce iti spun este spre binele tau. daca nu esti insa dispusa sa inveti, nu o sa ajungi nicaieri. In aceasta meserie, poate mai mult decat in altele, este foarte important sa mentii o deschidere spre nou. Circumstantele sunt diferite fata de alte domenii si, pana la urma, este in interesul tau sa faci totul pentru a avea castiguri mari.

 

Leave a Reply