Despre Videochat

Charm Studios mi-a schimbat viata

Probabil auziti foarte multe povesti legate de schimbari majore in viata, intamplari care au constituit puncte importante de cotitura. Aceste evenimente pot fi legate de orice, atat profesional cat si personal. Cand vine vorba de job, orice modificare poate fi incredibil de importanta, considerand cat timp ne petrecem la el. Iar cand cautarea unui loc de munca este incredibil de dificila, a gasi ceva care chiar ni se potriveste si ne ofera ce ne dorim pare imposibil. Totusi, eu am avut acest noroc. Acum 1 an, am decis sa ma angajez ca model de videochat, iar studioul la care lucrez, Charm Studios, mi-a schimbat viata!

Nu am crezut niciodata ca voi gasi un loc in care sa ma simt asa bine. Un job e de obicei o obligatie, nu-i asa? Ceva pe care trebuie sa-l facem pentru ca avem nevoie de bani. Asa am crezut si eu, pana am inceput sa lucrez la acest studio. Acum, nu cred ca as mai renunta.

Echipa geniala

In primul rand, echipa de aici este formata din persoane absolut minunate. Desi studioul este structurat ca orice firma buna, rigiditatea din alte locuri de munca nu exista. Orice problema as avea, stiu sigur ca voi fi ajutata. Pot vorbi cu oricine, traineri, manageri si nu voi fi niciodata intampinata cu neintelegere. In plus, toata lumea aici este incredibil de corecta si profesionista. banii ne intra intodeauna la timp, stim oricand ce castiguri avem si totul este organizat incredibil de bine. Sincer, nu credeam ca o sa ajung vreodata sa muncesc undeva unde patronul nu isi trateaza angajatii ca ultimii oameni de pe Pamant. Dar uite ca aici ma simt, efectiv, ca intr-o familie.

Concursurile si bonusurile

Cred ca mai toate firmele mari au anumite bonusuri si concursuri cu care sa isi motiveze angajatii. Aici insa, acestea sunt absolut geniale. Pot castiga, de exemplu, un citybreak in Europa in fiecare luna, cu transportul si cazarea asigurate de studio. Considerand cat de mult imi place sa calatoresc, nu exista premiu mai motivant pentru mine. Seriozitatea si loialitatea sunt mereu rasplatite cu premii si comisioane mai mari si, in plus, avem tot felul de evenimente de sarbatori. Chiar de acest Paste s-a organizat un Egg Hunt, la care am castigat o sesiune completa de masaj cu ciocolata la cel mai bun Spa din Bucuresti. Sunt, practic, mereu tratata ca o printesa, ce sa nu imi placa la asta?

 

Este putin spus faptul ca a lucra la Charm Studios mi-a schimbat viata. Acest job mi-a schimbat complet perceptia despre ce inseamna sa fii angajat undeva. Aici, am aflat ca se poate sa vii si cu placere la locul de munca, poti sa te trezesti cu un zambet pe buze gandindu-te la o noua zi in care lucrezi. In plus, fac atatia bani incat am putut sa incep sa strang pentru a-mi cumpara propriul apartament. Pot sa ma rasfat cat vreau, sa ma distrez si sa nu imi fac niciodata griji din punct de vedere financiar. Nu pot decat sa le multumesc din suflet celor de la Charm!

 

Leave a Reply