Top Videochat Bucuresti

Cat castiga o fata care face videochat

Devine din ce in ce mai greu sa ne gasim un job la care sa mergem cu placere, nu-i asa? Idealul ar fi un salariu mare, conditii adecvate pentru ceea ce vrem sa facem, un mediu prietenos, care sa ne faca sa ne simtim poductivi si sa ne creeze placere atunci cand venim la munca. Considerand economia de acum, si costurile ridicate pentru orice, in special intr-un oras mare precum Bucurestiul, este foarte dificil sa gasim un loc de munca care sa intruneasca toate aceste criterii. De multe ori, trebuie sa ajungem sa facem compromisuri pentru a ne putea hrani si plati facturile. Daca v-as spune insa ca nu este un vis complet imposibil?

Raspunsul la toate aceste dorinte este jobul de model videochat. Daca te uiti oriunde pe internet ca sa cauti detalii legate de acest job, vei vedea ca peste tot se zice ca in acest domeniu castigurile sunt uriase si ca nu o sa te simti ca o regina daca ai acest job. Iar anunturi despre angajari videochat sunt peste tot…

Adevarul este ca da, intr-adevar, in videochat se fac sume foarte frumoase de bani. Este, momentan, singurul domeniu in care poti sa te angajezi fara experienta care te va si ajuta sa obtii rapid independenta financiara. Sunt necesare, bineinteles, multa perseverenta, ambitie, dorinta de a invata si a te perfectiona, dar, desi aceste cerinte sunt valabile pentru orice job, castigurile in urma respectarii lor clar sunt mult mai mari decat in alta parte.

Sume de bani in videochat

Plata intr-un studio videochat se face bilunar, deoarece toate site-urile pe care se face stream au asa numitele perioade (1-15 si 16-sfarsitul lunii). Astfel, banii se pot gestiona mai bine iar cheltuielile pot fi impartite adecvat. La Charm Studio, un model complet incepator, dar dispus sa invete poate porni de la un minim, in cel mai rau caz, de 500$ pe luna si poate ajunge la pana 5000$ lunar in primele 6 luni. Un model cu experienta face aproximativ 100$ pe ora. Daca lucreaza 8 ore pe zi, va castiga deci 800$ pe zi, suma pe care nu ar avea cum sa o obtina lucrand orice altceva. Statisticile sunt destul de clare: intr-o multinationala, chiar si intr-o pozitie de conducere, media este in jur de 16000$/an, iar in videochat, chiar si lucrul part-time poate sa te duca pana la 58000$ annual. Full-time-ul ajunge la 128000$.

Astfel se pot obtine beneficii materiale foarte clare: o chirie platita cu usurinta intr-un apartament de buna calitate, nivel de trai ridicat, posibilitatea de a avea grija de tine si de a te rasfata cu ce iti doresti.

Acesta este doar un inceput, insa. Multe modele de videochat lucreaza cu niste scopuri precise: sa isi cumpere o masina, un apartament sau o casa, sau sa isi deschida propria afacere. Din punct de vedere al banilor necesari pentru a face oricare din aceste lucruri, videochatul este metoda cea mai rapida. Multe modele au putut sa isi ia locuinta sau masina cu banii jos, dupa 7-8 luni/1 an de munca intensa.

Comisioane si bonusuri

Daca te hotaresti sa lucrezi dintr-un studio videochat, cele serioase si profesioniste vor oferi un comision standard de 50%. Un studio cu adevarat bun, insa, va oferi si bonusuri pe langa acest procent, sau un sistem de comisioane progresive plus bonusuri. Asta inseamna ca, pe masura ce castigi mai mult, vei avea un procentaj din ce in ce mai mare. Pe langa asta, exista bonusuri de vechime in firma, deorece loialitatea ar trebui rasplatita cum se cuvine.

 

 

 

Leave a Reply