Despre VideochatTop Videochat Bucuresti

Cum e sa fii model de videochat la cel mai bun studio din Bucuresti?

Ne-a raspuns la aceasta intrebare Alexandra, unul dintre cele mai bune modele de videochat din lume. Lucreaza pe LiveJasmin, cel mai cunoscut site de acest gen si castiga peste 20.000$ in fiecare luna.

Lucrez la Charm Studios si am ajuns la ei dupa alte trei incercari de studiouri mari din Bucuresti. Nici unul dintre acelea trei nu m-au convins, mai intai pentru ca lucrau ilegal sau partial legal, pentru ca nu aveau traineri si pentru ca locatia, din punctul meu de vedere, conteaza foarte mult. Ce am invatat, de la Charm Studios, in aproape doi ani de cand fac parte din echipa lor? Sa imi iau pauze de fiecare data cand am nevoie, sa ma deconectez, sa fiu sigura pe mine si sa am incredere in oameni. Iar aceasta din urma lectie pentru mine a cantarit cel mai mult. O sa va povestesc, pe larg, fiecare detaliu:

Ca model videochat, am intrat in contact cu numeroase persoane diferite, de peste tot in lume. Nu numai asta, insa am si ascultat multe povesti, am fi un suport emotional pentru unii membri si am format anumite legaturi cu ei. Din aceasta cauza, am invatat sa am grija sa nu ma incarc prea mult si sa nu ma extenuez, atunci cand vine vorba de acest job. Este foarte important sa fii serioasa, dar este la fel de important sa si ai grija de tine!

Ia-ti pauze atunci cand ai nevoie

Este important atunci cand lucrezi ca model sa stai multe ore online, ca sa ai trafic mare si membri in camera. Orice persoana are insa nevoie de o pauza. Fie ca iti iei cateva zile libere, fie ca iti iei un concediu mai lung, nu uita sa te si opresti si sa iti oferi timp pentru tine. Relaxeaza-te, ia o pauza de la tot ce inseamna online si viata de model si reincarca-ti bateriile. Astfel, te vei putea intoarce proaspata si pregatita de munca.

Deconecteaza-te

Tine minte intotdeauna sa iti lasi timp si pentru tine. Dupa ce ajungi acasa de la munca, deconecteaza-te de tot ce inseamna online, fie doar si jumatate de ora. Relaxeaza-te, fa o baie calda, iesi putin in oras, petrce timpul cu prietenii sau familia. Nu te mai gandi la munca si la orice s-a intamplat acolo, deoarece este foarte obositor sa fii tot timpul in priza. Incearca sa lasi job-ul la studio, ca sa nu iti afecteze viata personala si sa te concentrezi pe tine cand esti acasa, sau oriunde ai fi in afara locului de munca.

Ai grija sa ai un suport emotional

Cu un job care poate fi uneori extenuant, este foarte bine sa ai un sprijin, cineva cu care sa poti discuta de problemele de la munca. Stim ca uneori trebuie sa ascunzi faptul ca esti model videochat de alte persoane, insa ar fi bine sa ai totusi cu cine sa vorbesti. La Charm Studio de exemplu avem traineri foarte bine pregatiti si manageri foarte implicati, deci, oricand ai probleme, poti sa te duci la ele si sa fii sigura ca vei fi ajutata.

Nu pune anumite chestii la suflet

Trebuie sa intelegi ca membrii sunt si ei oameni. Iar oamenii pot fi de toate tipurile, inclusivi enervanti si agresivi. Vei avea si comentarii negative in camera, oameni care vin special sa faca misto de tine sau sa iti strice atmosfera. Ideea este sa nu le permiti sa faca acest lucru, si sa nu pui la suflet tot ceea ce iti zic. Stim foarte bine ca, uneori, este foarte dificil sa nu reactionam la critici nefondate, insa, crede-ne, complimentele vor fi de zeci de ori mai numeroase si, in cele mai multe cazuri, membrii agresivi sunt pur si simplu troli care fix asta vor sa faca: sa-ti aduca conflict in camera, sa te enerveze si te faca sa pierzi timpul cu ei.

Leave a Reply