Fără categorie

De ce Videochat?

Daca traiesti in Romania, si in special intr-un oras mare, precum Bucuresti, stii prea bine ca cheltuielile sunt foarte mari, iar nivelul de trai nu este exact cel mai ridicat. Daca esti tanara si fara experienta, este foarte dificil sa iti gasesti un loc de munca care sa iti ofere aceasta experienta, cautata de toata lumea, si sa si te intretii din el (asta presupunand ca o sa te angajeze cineva). Multe dintre noi nu vrem sa muncim din greu pe un salariu minuscul, si e si normal pana la urma. Din acest punct de vedere, si din altele, videochatul este jobul perfect.

Realizarile si castigurile semnificative

Toata lumea cred ca a auzit despre cat de multi bani se pot face din videochat si este, intr-adevar, adevarat ca incasarile sunt enorme. E adevarat, acesti bani nu se fac de nicaieri, si trebuie sa muncesti mult pentru ei. Ideea este insa ca, daca ai munci aceleasi ore la un alt job, nu ai putea face suma respectiva. La Charm Studio, de exemplu, exista modele care fac 10000 de dolari pe perioada (doua saptamani). Efortul este ca la orice alt loc de munca (mai ales ca trebuie sa stai multe ore online ca sa ai sanse de succes pe site-uri), insa recompensele sunt de cateva ori mai mari.

Castiguri mari inseamna si o viata mult mai buna. Poti sa strangi bani pentru a-ti cumpara un apartament, o masina, pentru a investi in propria ta afacere. Pe langa toate astea, videochatul iti da posbilitatea sa foloseti o parte din bani sa te rasfeti cat poti de mult. Sesiuni de shopping, sedinte la salon, calatorii in Europa si, de fapt, in toata lumea. Vei putea sa te tratezi exact cum doresti si cum meriti, fara sa iti numeri banii in fiecare secunda. Nu zicem

Program flexibil

Programul flexibil este unul din avantajele uriase ale jobului de model videochat. Exista suficiente persoane care nu vor, sau nu pot sa respecte programul strict oferit de majoritatea joburilor. Cele care ofera un program flexibil sunt, in multe cazuri, joburi la call centers, iar conditiile nu sunt tocmai prielnice din punct de vedere al mediului si salariului. Din fericire, in videochat nu vei avea asemenea probleme. La un studio, iti vei putea alege o tura in intervalul orar dorit, si, daca ai probleme sau este necesar sa schimbi o tura, acest lucru se va putea face cu usurinta. Astfel, vei putea sa iti organizezi timpul liber cum vrei tu, ca sa poti face ceea ce vrei: sa inveti, sa iesi in oras, sa iti petreci timpul cu cei dragi, sa calatoresti.

De ce videochat deci? Ei bine, eu o sa va intreb altceva: de ce nu?

 

 

Leave a Reply