Top Videochat Iasi

Care este cel mai bun studio de videochat din Iasi si de ce

Dupa sutele de intrebari de genul „cat castiga un model videochat?” sau „cate ore petrece online un model videochat?”, pe care le primim in fiecare zi, a venit randul lui „dar care este cel mai bun studio de videochat din Iasi?”. Ei bine, mai intai trebuie sa definim „cel mai bun”, iar mai apoi putem trage concluzii.

Asa cum am mai spus in repetate randuri, s-ar putea scrie zeci de carti despre videochat, si tot nu s-ar acoperi toate topicurile. De ce? Pe cat pare de simplu, videochatul este pe atat de stufos. In alta ordine de idei, pentru ca piata este intr-o continua crestere, iar studiourile de videochat apar ca ciupercile dupa ploaie, un lucru este cert: trebuie sa existe un cel mai bun. Iar acest cel mai bun trebuie sa indeplineasca niste reguli clare:

  1. Sa fie 100% legal.
  2. Sa fii respectata la locul de munca
  3. Sa aiba o echipa de team-leaderi, Make-up artisti, Fotografi, Marketing, gata sa te ajute in orice situatie. (musai echipa trebuie sa fie compusa exclusiv din persoane de sex feminin!)
  4. Bonusurile si comisioanele nu sunt deloc de neglijat nici in aceasta industrie.

Lucky Studios, cel mai bun studio de videochat din Iasi

Bineinteles, aceste prime reguli sunt doar cateva dintre multele reguli pe care un studio de videochat trebuie sa le implineasca pentru a fi cel mai bun. Cand vine vorba despre Iasi, majoritatea fetelor aleg unul dintre studiourile din concernul Lucky Group. De ce? „Pentru ca au o super-echipa, sunt serioase, prietenoase si extrem de profi”, ne spune un model de videochat.

Asadar, daca esti in cautarea unui studio videochat din Iasi, atunci ar trebui sa-ti indrepti atentia catre Lucky Studio! Noi iti spunem doar atat: au cele mai mari bonusuri de pe piata! De restul, te vei convinge singura!

Poti programa un interviu chiar acum!

 

Leave a Reply