Fără categorie

Cum iti faci cont pe Jasmin

Ca Romania este in top in ceea ce priveste industria videochatului, o stie toata lumea. Ati auzit de LiveJasmin? Ei bine, este cotat ca fiind cel mai mare site de profil din industrie. Mii de fete au cont pe LiveJasmin, din mai toate colturile lumii. Te-ai gandit vreodata sa devii model videochat, insa nu ai stiut de unde sa incepi? Te ajutam, pas cu pas.

 

Iata ce trebuie sa faci pentru a-ti deschide un cont pe www.livejasmin.com:

  1. Primul pas este sa accesezi link-ul lor de inregistrare. Introdu adresa ta de e-mail si seteaza o parola pentru contul tau. Citeste cu atentie toti termenii si conditiile, iar mai apoi poti bifa. Este foarte important sa citesti, pentru a intelege ce se intampla cu imaginea ta, cu pozele pe care le vei urca la ei pe site s.a.m.d.
  2. Datele personale. Dupa completarea adresei de e-mail, tot ce trebuie sa faci este completezi datele personale. De retinut este faptul ca aceste date sunt protejate de catre Jasmin, ceea ce inseamna ca nu ai de ce sa te temi. Numele tau real nu va aparea pe site!
  3. In pagina urmatoare trebuie sa incarci o poza cu cartea ta de identitate (ori pasaport)
  4. Pasul urmator va fi sa trimiti o poza cu tine, folosind webcam-ul.
  5. In cele ce urmeaza trebuie sa faci acelasi lucru ca la pasul anterior, insa folosind cartea de identitate. Trebuie sa tii buletinul langa fata, astfel incat sa se poata distinge datele din buletin.
  6. Categoria in care vrei sa lucrezi. Iti va aparea o lista cu categorii in care poti lucra, cum ar fi Hot Flirt, Non-nude si asa mai departe. Tot ce trebuie sa faci este sa bifezi una dintre categorii.
  7. La pasul cu numarul 7 trebuie sa iti setezi un nick-name, precum si date despre tine, varsta, inaltime, greutate si asa mai departe.
  8. Detalii de plata. Acesta este ultimul pas, asa ca trebuie sa stabilesti modalitatea prin care vrei sa fii platita.

Odata parcursi toti acesti pasi, tot ce trebuie sa faci este sa astepti cateva zile pana cand LiveJasmin iti va aproba contul.

Totusi, trebuie sa stii ce este mai bine pentru tine: a lucra de acasa sau studio, sa pui bine in balanta toate avantajele si dezavantajele. Iar daca iti doresti sa lucrezi intr-un mediu placut, cu o echipa intr-o continua dezvoltare, alege cu incredere Charm Studios, cel mai bun studio videochat din Bucuresti.

Leave a Reply