Charm StudioDespre Videochat

De ce Charm Studios este cel mai bun studio de videochat din Bucuresti

Charm Studios este certificat ca fiind cel mai bun studio videochat din Bucuresti. De ce 150 de modele recomanda Charm Studios? Pentru ca au cele mai mari comisioane de pe piata, cele mai mari bonusuri si nu in ultimul rand pentru ca lucreaza 100% legal. 

Am intrebat modelele de la Charm ce le-a facut sa aleaga acest studio videochat, iar unele dintre raspunsurile acestora le veti gasi mai jos:

Andreea, 24 ani: „Inainte de toate, vreau sa spun un lucru: am lucrat la doua studiouri inainte sa ajung la Charm, asa ca pot face o comparatie intre ele, daca imi permiteti. Primul studio videochat era unul de cartier, asa ca nu aveam traineri, team-leaderi, nu aveam make-up artisti. Aveam 4 camere, intr-un cartier al Bucurestiului. Am plecat dezamagita, tocmai pentru ca eram in domeniul asta de foarte putin timp si aveam nevoie de ajutor, ca sa pot intelege sistemul. Al doilea studio: unul cu renume din Bucuresti, dar nu vreau sa dau nume, ca nu are rost. Reguli peste reguli si comision foarte mic. In plus, ce m-a deranjat foarte tare a fost si faptul ca banii nu intrau niciodata la timp. Al treilea studio, si ultimul la care voi fi model videochat este Charm Studios. M-am documentat bine inainte, m-am uitat pe forumuri si… asa am ajuns la ei. Pot sa spun doar atat: oamenii sunt din cale-afara de corecti, sunt foarte profi, au echipa dedicata pentru orice: make-up, traineri, team-leaderi, IT, fotografi. In plus, banutii imi intra intotdeauna la ora fixa, hihi. Ca sa nu mai vorbesc de bonusuri, ca de asta stie toata lumea. Thanks, Charm, second family! :)”

Georgiana, 32 ani: „Eu am ajuns la Charm Studios dintr-o intamplare foarte fericita. Iesisem cu o prietena buna, iar ea a adus-o si pe Andreea, care este team-leader la Charm Studios. Mi-a vorbit atat de natural si de frumos despre echipa pe care o conduce, incat am programat un interviu. Multumesc, Andreea!”

Restul raspunsurilor, pe www.charmstudios.ro.

Asadar, poti programa un interviu la studio videochat Charm Studios, daca iti doresti sa lucrezi intr-o echipa frumoasa si sa castigi peste 5.000$ lunar! 🙂

Leave a Reply