Charm StudioDespre Videochat

Ziua Porților Deschise la studio de videochat Charm Studios

Pentru că aduc întotdeauna un plus-valoare în orice acțiune intreprind și pentru că le place să fie deschizători de drumuri, cei din echipa Charm Studios s-au gândit să aducă încă ceva nou pe piața aglomerata a industriei de videochat. Așadar joi, 25 Mai, Charm Studios își deschide larg ușile pentru toți aceia curioși să afle ce se află în interiorul unui studio de videochat.

”Ziua Porților Deschise”, adaptată de un studio de videochat

Această acțiune este menită să ajute publicul să înțeleagă și să cunoască mai bine această industrie. Iar dacă multe pun semnul egal între videochat și prostituție, Charm Studios și-a propus să le înlăture participantelor orice dubiu cu privire la acest lucru.

Așadar joi, 25 Mai sunt așteptate toate reprezentantele sexului frumos în sediul celor de la Charm Studios, între orele 14:00 – 18:00, pentru a vedea ce se află în spatele cuvântului ”videochat” și a unui studio de videochat. Vor avea parte de un tur al întregii clădiri, vor putea vedea cum arată camerele modelelor de videochat și vor putea chiar să stea de vorbă cu unele dintre acestea.

Așadar, studio de videochat Charm Studios te așteaptă!

 

Leave a Reply