Top Videochat Bucuresti

Povestea Samirei, fata care s-a imbogatit uimitor de repede din videochat

videochat.

Jobul de model de videochat nu e potrivit chiar pentru orice fata, insa, din fericire, se pare ca Samira a reusit sa paseasca rapid pe aripile succesului in videochat, chiar daca nu avea prea multa experienta in acest domeniu. Atunci cand iti place ceea ce faci, exista dorinta de invatare si de autodepasire, nimic altceva nu iti poate sta in cale.

Probabil stiai si tu ca te poti imbogati de pe urma acestui job si sa devii complet independenta. Cu toate acestea, pentru a fi intr-adevar capabila sa obtii sume de mii de dolari lunar, precum si o serie larga de bonusuri atractive, trebuie sa fii priceputa in ceea ce faci. Asta inseamna ca experienta iti va fi de mare folos aici, insa depinde si de cat de repede inveti, precum si cat de mult iti place ceea ce faci.

Samira, chiar daca avea doar 19 anisori atunci cand s-a angajat pentru prima data la un studio de videochat din Bucuresti, frumusetea si bunele abilitati de comunicare au ajutat-o foarte mult sa se bucure de un succes urias. Dupa aproape doua luni lucrate la un studio care parea ca nu o respecta dupa cum merita, a luat decizia de a participa la un interviu de angajare la un studio mult mai bine cotat din capitala. Spre surprinderea ei, chiar daca avea foarte putina experienta, a fost acceptata sa faca parte din colectiv.

A fost extrem de important pentru ea faptul ca dintotdeauna a avut incredere deplina in fortele proprii. Asta a ajutat-o sa atraga atentia unui numar destul de mare de admiratori, care abia astepta sa intre online pentru a se bucura din plin de o intalnire privata. Chiar daca in prima luna a reusit sa castige 1.000 de dolari, deja cu experienta acumulata in alte 6 luni de zile, a ajutat-o sa intre in posesia unei sume de aproximativ 4.000 de dolari. Sunt destul de rare cazurile in care un model incepator, care se afla in floarea varstei, sa reuseasca sa castige sume atat de mari de bani. Totusi, cert e ca atunci cand asculti de sfaturile colegelor de la studio, de recomandarile trainerilor specializati si ai grija de look-ul tau, atragi si admiratori de partea ta.

Care este programul unui model in videochat de succes?

Daca iti doresti sa devii un model de succes in videochat, care sa castige mii de dolari lunar, trebuie sa petreci aproximativ 8 ore pe zi la studio. Banii provin de pe urma intalnirilor pe care le ai cu admiratorii in mediul online. Asadar, cu cat esti implicata in mai multe intalniri private, cu atat vor creste si veniturile tale.

Chiar daca cele 8 ore un model de succes le petrece la locul de munca, in restul timpului are ocazia sa faca absolut orice isi doreste, intocmai pentru ca banii nu sunt o problema. Totusi, se pare ca printre activitatile favorite ale modelelor de videochat se numara shoppingul, iesirile in club, cinele in restaurantele exclusiviste din Centru Vechi, precum si calatoriile in destinatii exotice.videochat

Desi nu oricine poate deveni un model de succes in videochat, atat timp cat calitatile te recomanda pentru asta, trebuie sa profiti din plin. Astfel, vei deveni complet independenta si iti vei putea indeplini rapid orice dorinta.

Leave a Reply