Charm Studio

Cum arata splendida viata a unui model in videochat?

charm

Nimic nu e mai placut decat sa iti insiri prin cuvinte viata absolut minunata pe care o duci. Exact asta fac eu acum – va prezint o mica povestioara despre ceea ce fac eu in fiecare zi de cand sunt model in videochat, insa si cum am reusit sa fiu inconjurata de lux la varsta de doar 26 de ani.

Cine spune ca meseria aceasta este floare la ureche si ca nu trebuie sa faci prea multe pentru a trai in deplina bogatie materiala, nu a deslusit cu adevarat ce presupune asta. Tocmai de aceea, am decis ca cel mai bine e sa impartasesc si cu tine cateva din experientele mele de-a lungul timpului ce m-au adus pe cel mai inalt piedestal.

De ce am vrut sa devin model videochat si nu altceva?

Cu toate ca tatal meu si-ar fi dorit pentru mine sa urmez muzica, pianul nu m-a mai atras atat de mult incepand cu clasa a 11-a, fapt pentru care de comun acord am decis impreuna sa imi urmez visul – acela de a avea propriul salon de cosmetica. Intotdeauna am fost o fata aranjata, cocheta si atenta la aspectul meufizic. Tocmai de aceea, atunci cand mai strangeam cativa banuti ii investeam in articolele vestimentare, dar si in tratamentele de cosmetica.

Cu toate ca imi doream foarte mult sa am propriul meu salon, nu mi-am permis decat sa urmez niste cursuri de specialitate in acest domeniu si sa ma angajez la un salon din Bucuresti. Atunci cand am primit primii bani din munca depusa, am inteles ca nu am nicio sansa ca nici in 20 de ani de zile sa imi deschid propriul meu salon. Asadar, am pornit in cautarea unui nou job.

Auzisem de la o cunostinta de meseria de model in videochat, insa nu stiam exact ce presupunea asta – credeam intr-o perioada ca e o forma de prostitutie, insa m-am informat mai mult si am inteles totul. Asadar, auzisem de Charm Studios, un studio din capitala extrem de luxos, serios si cu angajate extrem de multumite. Astfel, am zis sa imi incerc norocul. Cu toate ca nu aveam experienta, am fost acceptata. M-au vazut intervietorii cat sunt de hotarata, asa ca nu au stat prea mult pe ganduri si m-au primit cu bratele deshise in echipa.

Cum arata viata mea acum, dupa 5 ani de videochat?

Spre surprinderea mea, intr-un timp extrem de scurt am reusit sa ma mut singura intr-un apartament cu doua camere, dar sa imi achizitionez si o masina. Astfel, asigurandu-mi traiul de zi cu zi, am considerat ca atunci era timpul sa investesc in visul meu – sa inchiriez un spatiu si sa cumpar instrumentele si aparaturile necesare pentru a-mi deschide salonul. Dupa cateva luni de munca mai intense (tinand cont ca lucram la Charm in tot acest timp), am reusit intr-un final sa inaugurez locul. model-la-charm

Astfel, la ora actuala am renuntat pentru o perioada de timp la videochat pentru a ma putea ocupa de propria mea afacere, de fapt de marele meu vis. Acum am proprii mei angajati, am un logodnic absolut minunat, iar banii sunt nelipsiti. Nu exista nicio luna in care sa nu plecam din oras, sau chiar din tara pentru a vizita alte tinuturi. Aceasta e viata pe care dintotdeauna am visat-o, iar Charm Studios m-a ajutat sa ajung acolo unde merit cu adevarat.

De altfel, important e sa te implici in ceea ce faci, iar visurile pot deveni realitate. Sa nu crezi ca eu am avut doar noroc, pentru ca nu e asa; toate modelele de la Charm si-au asigurat in doar cativa ani intregul trai plin de lux si impliniri.

Leave a Reply