Despre VideochatManeQueen Studio

Te imbogatesti printr-o munca legala, obtii castiguri fabuloase chiar si fara sa ai facultate

manequeen

Bogatia nu are limite in lumea videochat-ului, iar asta nu o spune chiar oricine, ci eu, actual model la Manequeen. Aceasta experienta unica pe care o traiesc de aproximativ 4 ani de zile mi-a adus atat de multe beneficii odata cu trecerea timpului, precum castiguri neasteptate incat nu pot decat sa le recomand si prietenelor mele sa presteze astfel de servicii 100% legale.

In ziua de azi, le e destul de greu oamenilor ca orice domnisoara frumoasa si serioasa se poate imbogati in Romania in doar cateva luni de zile. Ei bine, asta chiar e posibil si mai ales pe o cale sigura si legala.

Iata de cei ai nevoie pentru a fi model la Manequeen:

  • In primul rand trebuie sa ai varsta implinita de 18 ani pentru a putea face parte din echipa de la Manequeen, iar in al doilea rand trebuie sa iti doresti cu adevarat sa faci asta.
  • Seriozitatea si profesionalismul primeaza la Manequeen, fapt pentru care, pentru a putea face parte din echipa trebuie sa tii pasul cu ceilalti.
  • Trebuie sa fii o persoana punctuala. Daca stii ca nu te incadrezi niciodata in timp, atunci cel mai bine e sa nu irosesti timpul nimanui. Din cauza unor intarzieri exista marea posibilitate de a se pierde contracte importante, deci si sume mari de bani.
  • Trebuie sa fii constienta de frumusetea ta si sa ai intotdeauna incredere in propriile tale forte. Timiditatea nu are ce cauta in acest domeniu.
  • Daca esti mereu zambitoare si iti place sa comunici cu oameni noi, atunci acest job chiar este potrivit pentru tine si iti va aduce castiguri imense.castiguri fabuloase

Cine ar fi crezut ca avand aceste calitati, ai ocazia sa castigi mii de dolari lunar, chiar si fara sa fi urmat niste studii superioare? De altfel, eu am fost acceptata pentru acest job in urma cu 3 ani de zile, imediat dupa ce imi finalizasem clasa a 12-a. Din pacate nu am reusit sa trec de examenul de bacalaureat, insa asta nu m-a oprit in a-mi dori mult mai mult de la viata. Am fost primita cu bratele deschise de echipa de la studio, iar asta mi-a redat si mai multa incredere in mine. Astfel, in anul urmator am incercat din nou sa dau examenul si l-am luat cu brio.

Probabil te intrebi cum am reusit sa invat, din moment ce aveam deja un job stabil ce imi oferea independenta totala si castiguri peste masura asteptarilor. Ei bine, programul flexibil mi-a permis sa am timp sa lecturez si sa iau cateva meditatii la matematica. Astfel, la indemnul colegelor mele chiar m-am pus pe treaba si m-am inscris si la facultatea de psihologie din Bucuresti. Trebuie sa mentionez ca nu imi permiteam sa merg zilnic acolo, insa profesorii m-au inteles si m-au sprijinit. De altfel, trebuie sa recunosc faptul ca m-a ajutat ceea ce am invatat din cursuri si sa comunic mult mai eficient cu admiratorii mei.

Astfel, fie ca ai sau nu facultate, la Manequeen esti acceptata pentru ceea ce esti, intocmai pentru ca nimeni nu e perfect si ca e timp de toate. Indiferent de scolile absolvite, poti beneficia de castiguri nelimitate. Dovada vie sunt chiar eu. Tocmai de aceea, le recomand tuturor fetelor care viseaza la un viitor maret, sa nu renunte niciodata la ceea ce isi doresc si sa aiba incredere in Manequeen ca le va face toate visele sa devina realitate.

Leave a Reply