ManeQueen Studio

Cum am ajuns vedeta in videochat dupa 3 luni lucrate

vedeta-in-videochat

Pentru unele modele care lucreaza in videochat, poate parea destul de imposibil sa reusesti sa obtii performante uluitoare in acest domeniu dupa doar 3 luni de zile de experienta. Cu toate acestea, se pare ca eu sunt exceptia si sunt enorm de mandra de asta. Chiar daca nu pot sa impart aceasta bucurie cu parintii mei din cauza faptului ca sunt de moda veche si nu ar intelege ca meseria pe care o am e 100% legala, sunt incantata sa petrec alaturi de prietenele mele apropiate, majoritatea dintre acestea fiind chiar de la studio.

Unii oameni sunt invidiosi pe sumele mari de bani pe care le castig si ma judeca gresit, insa, din fericire, toate fetele de la Manequeen Studio sunt alaturi de mine, ma motiveaza zi de zi si ma ajuta sa ma perfectionez. De altfel, ceea ce m-a ajutat de fapt sa ajung sa ating succesul in videochat nu a fost doar munca pe care am depus-o in tot acest timp, sau pasiunea pentru acest job, ci si cei din jurul meu. Toate fetele de la studio au un suflet incredibil de bun, fapt ce m-a ajutat sa ajung la astfel de performante de a castiga lunar aproape 5.000 de dolari. Pentru modelele cu o experienta de ani de zile, aceasta suma e chiar mica, insa pentru o incepatoare ca mine, e chiar ok.

Cum sa devii rapid vedeta in videochat

Sa ai succes in videochat inseamna mai exact sa te faci placute de cat mai multe persoane care sutn dispuse sa plateasca sume uriase de bani pentru a se bucura de compania ta, chiar daca asta se intampla de la mare distanta. M-a incantat enorm de mult ideea ca nu trebuie sa intru in contact direct cu toate aceste persoane si ca tot ceea ce trebuie sa fac este sa le tin companie de la distanta. De altfel, toti admiratorii cu care comunic sunt din tari si de pe continente indepartate. In acest fel ma asigur ca nu va afla foarte multa lume cu ce ma ocup.vedeta in videochat

Din fericire, la Manequeen Studio ai parte de intimitate si de securitate garantata. Asadar, nu s-a intamplat niciodata ca vreo fata de la studio sa se simta amenintata de cineva sau de ceva.

Totusi, ca sa ai un succes garantat in acest domeniu, trebuie sa iti si placa sa fii mereu in centrul atentiei. Din fericire, eu dintotdeauna am avut incredere deplin in maniera in care arat, asa ca nu mi-a fost greu sa interactionez cu toate aceste persoane care s-au dovedit a fi chiar simpatice. Cu multi dintre admiratorii mei am legat o serie de prietenii destul de dragute ce m-au ajutat sa transform locul de munca intr-o adevarata pasiune. Cele 8 ore petrecute in fiecare zi la studio trec extrem de repede, tocmai datorita faptului ca iubesc sa ma aflu acolo si sa petrec timpul cu admiratorii si colegele mele.

Asadar, chiar daca nu aveam experienta in acest domeniu atunci cand m-am angajat, am invatat atat de repede totul, incat am ajuns sa am un succes incredibil in randul admiratorilor. Acestia se inmulteau rapid de la o saptamana la alta, ceea ce m-a motivat si mai mult sa invat si sa ii fac cat mai fericiti.

Acestea fiind spuse, daca iti place ceea ce faci, sa fii in centrul atentiei si sa cunosti oameni noi, iar timiditatea nu te reprezinta, jobul de model in videochat e potrivit si pentru tine. Nu uita ca aceasta meseria te va ajuta sa devii complet independenta inca din prima luna lucrata.

Leave a Reply