Despre Videochat

Cum am ajuns independenta in mai putin de un an? – Videochatul!

videochatul

Intotdeauna am fost trasa in jos de comentariile celor din jur. Sunt o persoana sufletista, care se implica cu adevarat in tot ceea ce face, iar atunci cand primeam o remarca o luam foarte personal. Aveam 21 de ani, eram studenta la drept in Bucuresti si aveam un job part time. Cu banii pe care ii castigam abia reuseam sa acopar o parte din chirie, restul ii primeam de la parinti.

Eram constienta de faptul ca si lor le este foarte greu, tinand cont de faptul ca mai aveam 3 frati mai mici pe care trebuiau sa ii poarte la scoala. Ma macina mereu gandul ca sunt o povara pentru ei, mai ales cand auzeam comentariile rautacioase ale rudelor.

Intr-o zi am dat de un site care mi-a atras atentia. Era vorba despre un studio de videochat din capitala, numit Charm Studio. Am gasit acolo cam toate informatiile de care aveam nevoie pentru a-mi lua inima in dinti si a participa la un interviu de angajare.

Ce inseamna sa fii model in videochat?

Nu mai avusesem nimic de-a face cu meseria de model in videochat si aveam o mica retinere. Cu toate acestea, pe site era mentionat faptul ca nu este absolut necesara experienta. Mai mult decat atat, chiar cele care nu aveau deloc cunostinte in legatura cu acest job puteau si instruite mai usor.

Am participat la acest interviu in urma cu 2 ani, acum am 23 de ani. Am deja un an de zile de cand muncesc la visul meu: de a-mi deschise propriul magazin de haine. In primul an am reusit sa economisesc suficient pentru a-mi cumpara propriul apartament si masina proprie.

Asta inseamna sa fii model in videochat: sa imi permiti tot ce iti doresti si sa nu duci lipsa de nimic! Nu am fost niciodata mai implinita decat acum.

Contrar modului in care probabil gandesc foarte multi, sa fii model in videochat nu inseamna nicidecum sa te lipsesti de adevarate placeri ale vietii. Este un loc de munca decent, care iti ofera oportunitatea de a cunoaste oameni si de a socializa. Aici am creat relatii stranse de prietenie si mi-am gasit o a doua casa.

Poate nu s-a gandit nimeni ca e posibil, insa chiar dinainte de a deveni un model de succes, m-am logodit cu cel alaturi de care vreau sa imi petrec restul vietii. Iubitul meu mi-a fost mereu aproape si m-a incurajat sa avansez. videochat

Ce alte bucurii mi-a mai adus aceasta meserie?

Intotdeauna am pus mare pret pe familie. Nu stiu ce as fi facut fara cei dragi. Acesta este un alt motiv pentru care am fost atat de motivata sa avansez.

Pentru ca imi iubesc atat de mult parintii si fratiorii, ori de cate ori am ocazia ii umplu de cadouri. Am fost de cateva ori si in excursii cu ei. Pana la urma, familia reprezinta motivul pentru care am reusit in viata si am ajuns atat de sus.

Sfatul meu pentru toate tinerele care se afla intr-o situatie sensibila din punct de vedere financiar, este de a-si urma visele. Numai asa veti fi implinite, chiar daca va trebui sa luptati pentru asta.

Leave a Reply