Charm Studio

Povestea Erikai – model in videochat si patroana unei agentii de turism

charm-studios-masina

Orice doamna si domnisoara o invidiaza pe Erika, cum ii place ei sa fie numita ca model in videochat, tocmai pentru ca e o femeie deosebit de frumoasa, puternica si ambitioasa. La doar varsta de 28 de ani a reusit sa isi asigure traiul pe viata – cum? – cu ajutorul studioului de videochat Charm Studios din Bucuresti. Fiind o persoana muncitoare care a facut tot posibilul pentru a se asigura pe plan profesional de la o varsta foarte tanara, Erika a reusit in doar cativa ani lucrati la studio sa devina o femeie pe de-o parte admirata, pe de-o alta parte invidiata.

Intotdeauna m-am invartit in diferite cercuri de prieteni care erau destul de instariti din punct de vedere financiar si imi doream cu ardoare sa devin cu adevarat unul de-al lor. Asadar, imediat ce am absolvit clasa a 12-a, mi-am cautat un job, iar cel mai ofertant parea sa fie cel de model in videochat la Charm Studios. Dintotdeauna am avut multa incredere atat in fizicul meu, cat si in ceea ce sunt eu ca om, asa ca nu am avut prea mari emotii la interviul de angajare. Vazandu-ma o fata frumoasa si serioasa cu varsta de aproape 19 ani, m-au acceptat in colectiv.

Cu toate ca mai aveam in spate o experienta in acest domeniu de doar 2 luni de zile, m-au ajutat sa invat atat de multe intr-un timp atat de scurt, incat inca din prima luna am reusit sa iau un salariu de 1.000$. La niciun alt job nu as fi reusit sa castig atat fara sa am experienta, asadar, am considerat ca trebuie sa muncesc in asa masura incat sa ma ridic la standardele celorlalte modele. model in videochat

In doar jumatate de an am reusit sa castig atat de mult, incat depasisem sumele pe care le luau alte modele care erau angajare la Charm Studios de cel putin 2 ani de zile. Astfel, mi-am dat seama ca prin multa corectitudine, munca si profesionalism, am sanse uriase de a ma imbogati si de a calatori toata viata mea. De altfel, aceasta era si este in continuare cea mai mare pasiune a mea – sa vad toata lumea. 

Dat fiind faptul ca reuseam sa castig in doar 3 ani de zile mai mult decat aveam nevoie pentru a trai in lux absolut, am luat decizia de a-mi transforma visul intr-o afacere proprie. Asadar, am strans cativa banuti si i-am investit intr-o agentie de turism care e pe piata de aproape 2 ani de zile si se bucura de o popularitate uimitoare. Acest lucru se datoreaza faptului ca preturile ofertelor sunt destul de mici, tocmai pentru a le face o bucurie si celorlalti. Eu una sunt incantata de viata pe care o duc acum, mai ales ca desi am doua job-uri, cel de videochat ma incanta mai mult.

Aici am a doua familie. Toate suntem ca niste surori, in timpul liber iesim la shopping, calatorim, vizitam si ne facem toate poftele. 

Asadar, Erika e intr-adevar un model in videochat pentru tinerele din ziua de azi care ajung sa recurga chiar si la ilegalitati pentru a castiga bine si pentru a avea o viata plina de lux. In schimb, eroina noastra a fost angajata cu carte de munca, s-a implicat mult si a reusit sa isi faca un nume in Bucuresti pe care majoritatea il admira.

Pe scurt, succesul oricarei tinere muncitoare si serioase incepe cu Charm Studios. Daca te tenteaza sa te alaturi echipei, nu ezita sa o faci. Vei fi intampinata de multa caldura, lux, dar si de salarii si bonusuri atractive ce iti vor asigura viitorul.

 

Leave a Reply