Despre VideochatManeQueen Studio

Vedeta in videochat si studenta model la facultate

videochatul

Multe persoane sunt de parere ca e imposibil sa iti rezervi timp pentru invatatura si in acelasi timp sa lucrezi. Ei bine, Dianne, dupa cum ii place sa fie numita in universul videochat, e dovada vie ca poti fi bursiera la facultate si in acelasi timp sa ai un job de pe urma caruia sa castigi zeci de mii de dolari.

Cu toate ca parintii ei nu au fost de acord sa o lase sa munceasca, tocmai pentru a se putea ocupa de scoala, ea s-a ambitionat pentru ca a visat sa se imbogateasca si sa scape de saracia din familie. Asadar, a aflat de castigurile din videochat, a stabilit prin intermediul unui apel telefonic o intalnire cu angajatorul de la Manequeen Studio si a fost incantata sa afle ca a fost acceptata. Totusi, se intreba cum o sa reuseasca sa faca fata atat invatatului, job-ului, dar si iubitului ei. Se pare ca printr-o perfecta gestionare a lucrurilor, a reusit sa se ocupe de toate intr-o maniera absolut impresionanta.

Cum sa impaci job-ul, scoala si partenerul de viata

Putini ar crede ca intr-adevar e posibil sa faci fata atat job-ului, cat si vietii sociale sau scolii. Cert e da Dianne ne-a aratat tuturor ca daca ne dorim cu adevarat sa facem asta, totul e posibil. Pentru a reusi sa faci asta, trebuie sa fii o persoana puternica, increzatoare in propriile forte si dornica sa iti traiesti viata la maxim.

Iata ce a declarat Dianne in legatura cu stilul de viata pe care il are la ora actuala:

“Anul acesta trebuie sa sustin Lucrarea de Licenta, fapt pentru care programul de la studio l-am modificat putin, bineinteles, alaturi de angajator. intreaga echipa este extraordinar de intelegatoare, ma sustine si ma ajuta sa trec peste aceasta perioada putin mai tensionata, ce e cauzata de facultatea pe care o urmez. Totusi, am timpul necesar de a ma ocupa de toate – de admiratorii mei din mediul virtual, de facultate, dar si de scurte iesiri. Cert e ca de fiecare data cand intru pe usa studioului, starea mea de spirit se schimba complet. De altfel, atat mintea, cat si trupul imi sunt relaxate la maxim, tocmai pentru ca stiu faptul ca atmosfera de aici e minunata.viata-la-manequeen-studio

Ce-i drept, nu oricine ar putea sa se descurce la fel de bine ca mine, luand in considerare ca sunt bursiera la facultate, am o viata sociala si imi fac intotdeauna treaba in videochat. Sunt profund recunoscatoare studioului Manequeen pentru ca mi-a oferit oportunitatea de a avea un job placut la care sa vin in fiecare zi cu drag si de pe urma caruia sa castig extraordinar de bine.

Ce voi face pe viitor? Imi doresc sa imi iau cu brio diploma de licenta, dar in acelasi timp sa continui cu job-ul de model in videochat. Majoritatea persoanelor se intreaba care e motivul pentru care am facut o facultate, din moment ce nu imi doresc sa continui in aceeasi directie. Ideea e ca eu am urmat cursurile de psihologie din placere, nicidecum sa devin un psiholog. In plus, avand in vedere cat de nesemnificative sunt salariile lor, nici nu ma gandesc sa pasesc in acea directie. In schimb, aici, la Manequeen, am parte de luxul la care am visat intreaga viata si la care nu as renunta niciodata.”

Prin urmare, indiferent care ii sunt pasiunile ascunse ale unui model in videochat, sub nicio forma nu ar dori sa renunte la ceea ce ii aduce implinire atat profesionala, cat si financiara.

Leave a Reply