Charm Studio

De cand am devenit model in videochat, viata mea s-a schimbat

charm

Viata mea s-a schimbat enorm de mult inca din prima zi in care m-am angajat pe postul de model de videochat in cadrul studioului Charm Studio. Cu toate ca nu sunt din Bucuresti, am facut un efort financiar in urma cu 3 ani de zile si m-am mutat in chirie intr-o modesta garsoniera din Ferentari. Cea mai mare dorinta a mea a fost dintotdeauna sa plec din satul meu natal si sa locuiesc acolo unde e mai bine Рin capitala.

Cu toate ca m-am inscris la facultate, am dorit sa imi castig mult mai repede banii de buzunar, iar la indemnul unei verisoare, am decis sa imi incerc norocul in domeniul videochat-ului.

Videochatul cu partile sale bune si rele

In videochat duci o viata de printesa doar daca alegi sa colaborezi cu studioul potrivit. Eu am avut la inceput o experienta destul de neplacut cu o firma ce pretindea ca ofera servicii de videochat. De fapt, aceasta nu facea decat sa insele fetele, sa le puna sa munceasca si sa nu le plateasca nici 50% din cat meritau. Din fericire, la ora actuala nu mai exista acest studio, fapt pentru care ma simt destul de linistita ca nicio alta fata nu va mai avea parte de experiente neplacute.

Cu toate ca am ramas dezamagita de ceea ce se petrecea in cadrul acelui studio de la periferia Bucurestiului, la insistenta verisoarei mele, am decis sa imi mai incerc norocul o data, insa in cadrul unui alt studio – Charm Studio. Aici am descoperit partile bune ale videochatului.charm-studio

Dat fiind faptul ca dintotdeauna am fost o persoana indrazneata, dornica sa invete si increzatoare in fortele proprii, inca din prima luna am reusit sa castig 1000 de dolari. Totusi, aceasta suma este extraordinar de mica in comparatie cu sumele de bani pe care le primesc acum. Chiar daca la studio sunt si fete care reusesc sa obtina 20.000 de dolari, eu ma limitez la 10.000 de euro si sunt extrem de multumita.

De la saracie la lux in doar cateva luni de zile

Daca inainte locuiam intr-o casa foarte veche, acum mi-am achizitionat un apartament luxos cu doua camere in centrul capitalei, sunt soferita unui autovehicul puternic si ma mandresc cu un minunat outlet din Bucuresti caruia vanzarile ii cresc considerabil de la o luna la alta.

Asadar, de la o simpla fata de la tara am ajuns o femeie de succes, iar asta doar datorita sustinerii echipei de la Charm Studios. Chiar daca mai lucrasem o luna in videochat, nu aveam prea multe informatii cu privire la ceea ce aveam de facut la studio, astfel incat sa imi incant admiratorii. Totusi, echipa m-a ajutat cu suficiente sfaturi si informatii, astfel incat sa ajung un adevarat model de succes in videochat.

Astfel, daca intr-adevar vrei sa iti depasesti conditia si sa ai parte de o viata mult mai buna, nu ezita sa te alaturi echipei noastre. La fel ca si mine, aici vei fi intampinata de oameni minunati, de o echipa fantastica, ce are grija de tine ca de o sora, de un program flexibil si bineinteles de salarii si bonusuri atractive.

Leave a Reply