Charm Studio

Cum isi atrag modelele din videochat admiratorii

charm-studios

Esti interesata sa iti multiplici numarul de admiratori, deci implicit sa iti creasca bonusurile si salariile? Cu toate ca in mod cert castigurile tale sunt mai mult decat satisfacatoare, e demn de apreciat ca iti doresti sa te autodepasesti. Cu toate ca e extrem de apriga concurenta, intotdeauna exista posibilitatea de a-ti mari numarul de admiratori care sa plateasca sume uriase de bani pentru a te admira din cap pana-n picioare.

Dat fiind faptul ca si eu am lucrat ca model in videochat timp de 5 ani si jumatate, as putea sa iti impartasesc cateva din trucurile pe care le aplicam pentru a atrage un numar cat mai mare de admiratori, dar si sa ii fascinez mai mult pe cei deja cuceriti. Cu toate ca nu mai lucrez la Charm Studios pentru ca m-am mutat din tara, intotdeauna voi purta un respect pentru modelele care practica videochat deoareceĀ stiu ce munca implica. Totusi, daca as putea sa dau timpul inapoi, cu certitudine m-as angaja din nou la Charm Studios.charm studios

Iata care sunt trucurile la care apelam pentru a-mi fascina si mai mult admiratorii:

  • Dat fiind faptul ca prezenta conteaza enorm de mult, am avut grija intotdeauna de look-ul meu. Cu toate acestea, odata acceptata in colectivul de la Charm Studios, am invatat multe lucruri despre design-ul vestimentar, machiaj si coafura.

De fiecare data cand apar in fata admiratorului meu, incerc sa vin cu ceva nou, fie ca am optat pentru un machiaj diferit, o imbracaminte mai sexy sau o coafura deosebita. Important e sa il surprind de fiecare data, astfel incat sa nu se plictiseasca niciodata de prezenta mea. Se pare ca de fiecare data mi-a reusit asta, avand in vedere ca mi-am pastrat admiratorii o lunga perioada de timp.

Un look sexy si seducator intotdeauna te va ajuta in acest domeniu. Cu toate acestea, nu trebuie sa apelezi la vulgaritate pentru a capta atentia lor. Important e sa fii mereu naturala.

  • De fiecare data cand intru in contact cu unul din admiratori, imi arat entuziasmul cu privire la faptul ca isi doreste sa ma revada. E important pentru ei sa vada ca sunt acceptati si doriti. De altfel, intotdeauna am procedat asa si se pare ca a dat roade asta.

Cu toate acestea, nu e greu sa iti arati interesul fata de ei, avand in vedere ca sunt oameni politicosi care chiar stiu sa se comporte cu o femeie. Totusi, in cazul in care te simti agresata de o persoana, ai toata libertatea sa te retragi in glorie. Am fost invatate sa renuntam atunci cand nu ne simtim bine, tocmai pentru ca respectul si stima de sine primeaza. Cu toate acestea, sunt rare astfel de cazuri, de altfel, eu nu am trecut niciodata printr-o experienta de acest gen.

  • Intotdeauna imi afisez increderea pe care o am in propria mea persoana. De fapt, afisand cat de increzatoare sunt in aspectul meu fizic, chiar si admiratorii mei devin din ce in ce mai fascinati de asta. Intotdeauna sunt degajata in conversatii, sunt dispusa sa dezbat orice subiect si afisez acea statura a femeii ideale.

Fiecare model in parte are propriile trucuri prin care isi fascineaza admiratorii si ii face sa ramana la fel de interesati chiar si dupa o perioada mai lunga de timp. In functie de caracterul pe care il ai, dar si de cat de intensa e dorinta ta de a excela in meseria de model in videochat, vei adapta si micile trucuri.

Nu uita: important e sa zambesti, sa arati incredere in propria persoana si sa seduci chiar si prin privire.

 

Leave a Reply