Fără categorie

Regina in videochat si patroana unui magazin cu haine de lux

lux-manequeen

Cine nu vrea sa aiba atat de multi bani, incat sa poata calatori oriunde pe acest Pamant, sa isi permita sa isi construiasca o casa luxoasa, sa se afle la volanul unei masini puternice si in acelasi timp sa aiba garantia ca job-ul pe care il are ii va asigura traiul pe intreaga durata a vietii? Videochat-ul mi-a oferit aceasta sansa chiar de la scurta implinire a varstei de doar 18 ani. Asadar, acum, la cei 23 de ani ai mei, ma mandresc cu o cariera de succes, cu detinerea unui magazin cu haine de lux, dar si cu timpul liber pe care il am.

Cu toate acestea, pentru a ajunge aici unde ma aflu acum, am muncit enorm de mult. Totusi, tot ceea ce am facut m-a pasionat. De altfel, in fiecare zi mergeam la Manequeen Studio cu zambetul pe buze, nerabdatoare sa imi revad colegele extraordinar de dragute si de primitoare.

Cum am ajuns o regina in videochat

Sa ajungi la performantele mele implica munca, experienta, dar si devotament maxim. In meseria de model in videochat nu vei reusi sa excelezi decat daca iti place sa fii in centrul atentiei, sa socializezi cu diferite persoane si sa adori sa fii admirata din cap pana-n picioare.

Eu una dintotdeauna am iubit sa ma fac remarcata, fapt pentru care, avand multa incredere in propria persoana si beneficiind in acelasi timp de un aspect placut, am considerat ca meseria de model in videochat e cea mai potrivita pentru mine. De altfel, chiar asa s-a dovedit a fi. In plus, Manequeen Studio mi-a oferit oportunitatea de a invata, si de a excela in asta. manequeen

Fiind punctuala, intotdeauna atenta cu admiratorii mei si dovedindu-mi de fiecare data pasiunea pentru a face asta, Manequeen Studio m-a recompensat cu salarii atractive si bonusuri uriase. Inainte de a ma angaja aici, nu credeam ca e posibil sa castig atat de bine. In plus, comparand veniturile mele cu cele ale unor prietene din copilarie, imi dau seama ca norocul a dat intr-adevar peste mine. De fiecare data cand ne depasim targetul sau aducem un alt plus studioului, suntem recompensate cu sume destul de consistente de bani ce ne permit sa ne facem orice pofta.

Cum mi-am deschis propria afacere

Banii castigati la Manequeen Studio mi-au oferit oportunitatea de a vizita intreaga lume, de a-mi cumpara un apartament luxos si de a urca la volanul unei masini puternice. Vazand ca salariul crestea de la luna la luna, am decis ca era momentul sa investesc in ceea ce imi placea cu adevarat – hainele de lux.modele-manequeen

Asadar, mi-am deschis un magazin in centrul Bucurestiului, ce se bucura de un urias succes, spre surprinderea mea. Cu toate ca e vorba de un outlet de lux, veniturile de aici sunt destul de insemnate, insa nu la fel ca cele de la studio. Acesta este si motivul pentru care nu am incetat niciodata intreruperea contractului cu Manequeen si m-am bucurat in continuare de castiguri fabuloase.

Probabil te intrebi cum reusesc sa ma ocup de ambele lucruri simultan, din moment ce amandoua imi aduc venituri substantiale. Ei bine, chiar daca cea mai mare parte din timp o petrec la studio, in fiecare zi merg si pe la magazin pentru a vedea cum imi sunt angajatele, daca profiturile au crescut si ce as putea sa fac pentru a imbunatati considerabil outlet-ul. Cu toate ca nu e chiar usor sa ma impart, este o pasiune de-a mea ce imi aduce nenumarate satisfactii. Fiind intotdeauna o iubitoare de haine de firma, acesta este cu adevarat un vis devenit realitate.

Asadar, chiar daca imi petrec destul de mult timp atat la studio, cat si la magazin, timpul liber nu este nelipsit. De altfel, frecvent calatoresc, ies la shopping cu prietenele si imi plimb pudelul. Consider ca niciodata, cu ajutorului niciunui alt studio decat Manequeen, nu as fi ajuns la performantele uriase la care ma aflu la ora actuala.

Leave a Reply