ManeQueen Studio

Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un model in videochat?

model-manequeen

Nu oricine poate fi model, iar asta o spun chiar eu, avand in vedere ca lucrez in cadrul studioului de videochat Manequeen. Cu toate ca este o meserie placuta ce nu implica o experienta pentru a putea fi angajata, nu orice fata e capabila sa se descurce aici. De altfel, inainte de a fi angajata, echipa trebuie sa se asigure ca viitorul model respecta toate cerintele.

De ce vor tinerele domnisoare sa lucreze in acest domeniu?

Fie ca stiu cu adevarat ce implica aceasta meserie sau nu, tinerele domnisoare sunt dornice sa castige sume atat de mari de bani ce se apropie lejer de 20.000 de dolari. Totusi, ele nu stiu cata munca, serizoitate si dedicare se afla in spatele celor care reusesc intr-adevar sa obtina bonusuri si salarii atat de consistente.

Din dorinta de a trai in lux, domnisoarele participa la interviurile de angajare, iar o parte dintre ele nu sunt acceptate. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca nu si-au demonstrat capacitatile bune de comunicare, precum si dorinta de a profesa in acest domeniu. In plus, firile timide chiar nu au ce cauta la studio. Aici vin doar fete increzatoare in propriile lor forte, frumoase si dornice sa cunoasca oameni noi cu care sa interactioneze frecvent.model-manequeen

Iata care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca pentru a li se permite sa faca parte din echipa:

  • Abilitatile extraordinar de bune de socializare sunt un must have, avand in vedere ca modelele trebuie sa comunice cu cat mai multi barbati care sunt dornici sa le cunoasca mai bine si sa le admire frumusetea.
  • Capacitatea de a discuta despre orice, deci de a fi o fire deschisa catre noutati este esentiala. Asadar, admiratorii pot deschide diverse subiecte pe care probabil ar dori sa le discute cu tine, asa ca tu ar trebui sa fii ferm deschisa catre noutate si sa mentii discutia aprinsa. Doar atunci vei reusi sa il castigi si sa te placa din ce in ce mai mult. In acest fel va investi mai mult in companie, iar tu vei castiga si mai multi bani.
  • Modelele trebuie sa fie intotdeauna punctuale. Chiar daca programul de lucru si-l vor alege singure, trebuie sa il respecte in totalitate, astfel incat sa nu isi lase admiratorii sa astepte.
  • Dorinta de invatare trebuie sa fie intotdeauna intensa. Chiar daca un model are deja 10 ani de experienta, intotdeauna isi va putea imbunatati abilitatile de comunicare, precum si alte aspecte ce o vor ajuta sa exceleze in aceasta meserie.
  • Atunci cand exista incredere in propriile puteri, rezultatul va fi cel mult asteptat de echipa de la Manequeen. Modelele frumoase care sunt constiente de aspectul lor, precum si de abilitatile incredibile de socializare, vor reusi sa exceleze in aceasta meserie mult mai usor.
  • Invidia si rautatea intre colege nu este prezenta la Manequeen, asadar, orice fata care e angajata ca model in videochat trebuie sa aiba un suflet bun si cald. Colectivul este foarte unit, asadar, nimeni nu va putea sa strice placuta armonie.

Daca iti doresti si tu sa fii o adevarata celebritate in videochat, insa nu ai toate calitatile necesare, iti recomand ca pentru un viitor plin de lux si bani, sa te concentrezi mai mult pe propria persoana si sa prinzi conturul unui model de succes.

Leave a Reply