Charm Studio

Ce se intampla cand modelele gresesc? Afla care sunt declaratiile lor

Cu totii suntem oameni, asa ca se intampla sa mai si gresim. Fie ca se intampla asta in relatia de cuplu, in cea cu cel mai bun prieten sau in cadrul locului de munca, este o fapta total umana ce nu poate fi evitata. Cu toate acestea, se aude ca in domeniul videochat-ului, fetele sunt pedepsite destul de urat atunci cand nu reusesc sa isi faca targetul sau cand pierd un anumit client.

Vorbe urate s-au tot auzit, avand in vedere ca unele persoane nu stiu cu exactitate ce presupune meseria de model in videochat. Cu toate acestea, se pare ca si unele din actualele sau fostele modele care au lucrat in acest domeniu se plang de faptul ca au fost tratate necorespunzator. Cu toate acestea, se pare ca cele care lucreaza in cadrul studioului Charm Studios se declara a fi complet multumite, spre deosebire de celelalte care activeaza la alte mari companii de videochat din Romania.

Iata care sunt declaratiilor unor modele care prefera sa isi pastreze anonimatul in cadrul acestui articol:

  • S-a intamplat vreodata sa gresesti? Banuiesc ca la inceput nu te descurcai la fel de bine ca acum. Ce se intampla cand totusi nu iti faceai treaba la fel de bine pe cat si-ar fi dorit angajatorii tai?

In prima zi in care m-am angajat la un studio destul de mic din Bucuresti, caruia prefer sa nu ii dau numele, am incercat sa imi dau toata silinta pentru a face lucrurile asa cum trebuie. Totusi, din cauza faptului ca nu mai lucrasem niciodata in acest domeniu, nu stiam cum sa ma port cu exactitate cu admiratorii mei, astfel incat sa ii fascinez la o intensitate cat mai mare. La un moment dat am intrat in contact cu un barbat destul de misogin care ma jignea destul de mult. Acela a fost momentul in care am oprit camera web si m-am plans angajatorilor.Charm Studios

Trist a fost ca nu ma primit niciun ban in acea zi, tocmai pentru ca pierdusem un potential client al firmei, desi pe altii i-am incantat pe deplin cu prezenta mea. Vazand ca nu imi primesc banii desi muncesc, am decis sa ma angajez la un alt studio. O prietena mi-a recomandat Charm Studios pentru ca deja lucra acolo si era foarte multumita. Asadar, la ora actuala sunt angajata aici cu toate actele in regula si sunt mai mult decat recunoscatoare pentru ceea ce mi se ofera: bani, respect si apreciere.

  • Stiu ca lucrezi la Charm Studios. Sunt sigura ca ai mai dat-o in bara din cand in cand. Ce ti s-a intamplat cand ai gresit la job?

Fiind incepatoare, echipa de la Charm Studios a fost foarte draguta cu mine, m-a sfatuit si m-a incurajat, astfel incat sa reusesc sa ating succesul mult visat. Cu toate ca s-a mai intamplat sa o mai dau uneori in bara, am fost atentionata de asta, insa niciodata nu mi s-a taiat din salariu si nici nu m-a jignit nimeni.

Aici e un colectiv plin de oameni de calitate care inteleg nevoile noastre, ale modelelor, ne invata cum sa captam atentia admiratorilor si cum sa ii facem sa devina din ce in ce mai interesati de noi. Charm Studios este foarte probabil cel mai bun studio de videochat din Bucuresti, avand in vedere ca banii ii primim intotdeauna la timp, nu suntem pedepsite cand gresim, ci ni se explica frumos ce avem de facut si in acelasi timp ne simtim ca intr-o familie impreuna.

Acestea fiind spuse, cu totii gresim, insa pentru a ne bucura cu adevarat de o cariera de succes, trebuie sa gasim angajatorul perfect. Din cele observate, Charm Studios isi recompenseaza mereu angajatele si se poarta extraordinar de frumos cu ele, asemeni unor printese.

Leave a Reply