ManeQueen Studio

Cum mi-am deschis propriul salon de infrumusetare prin videochat

manequeen

In ziua de azi nu e chiar usor sa iti gasesti un job de pe urma carui sa castigi atat de mult, incat sa iti permiti achizitionarea oricarui lucru. Dupa cum bine stii deja, exceptiile nu intarzie niciodata sa apara. Videochat-ul reprezinta sansa la care unele fete apeleaza pentru a se bucura de multi bani.

Cu toate ca inca e un subiect destul de controversat, putini sunt cei care stiu ca meseria de model in videochat este 100% legala chiar de 6 ani de zile. Asadar, acest job este acum la mare cautare, avand in vedere cat de bine se castiga, cum este mediul e lucru si cat de repede se poate ajunge la succes.

Cu toate ca lucram intr-un alt loc si castigam destul de bine, nu eram multumita de ceea ce primeam, stiind ca pot mult mai mult de atat. Datorita faptului ca intotdeauna am fost o persoana increzatoare in fortele proprii si dornica sa avanseze, m-a ajutat sa gasesc jobul perfect – cel de model in videochat.manequeen

Multe fete si-ar dori sa fie in locul meu acum, insa nu multe la numar sunt cele care reusesc sa castige la fel de bine ca mine din videochat. Intentia mea nu este de a ma lauda, ci de a arata tuturor ca se poate castiga foarte bine dintr-o meserie pentru care nici nu trebuie sa ai experienta.

Visul meu a devenit realitate cu ajutorul videochat-ului

Dintotdeauna mi-a placut sa fiu alintata in cadrul saloanelor de infrumusetare, insa bugetul nu imi permitea inainte sa le vizitez atat de des pe cat mi-as fi dorit. Acesta a fost si motivul pentru care mi-am propus sa imi deschid propriul meu salon in cadrul caruia sa merg ori de cate ori doresc.

Sa nu crezi ca e usor sa devii patroana unei locatii de lux. Trebuie sa muncesti si sa investesti sume destul de mari de bani pentru a face asta. Cu toate acestea, atunci cand ai jobul potrivit, poti cativa in doar cativa ani de zile suficienti bani incat sa iti deschizi un salon de acest gen. manequeen

Cu toate ca din adolescenta am visat sa obtin tot ceea ce am acum, nu am crezut ca intr-adevar se va implini. Tocmai de aceea, ma bucur enorm de mult ca echipa de la Manequeen m-a primit cu bratele deschise in colectiv, chiar si fara sa mai fi practicat meseria de model in videochat si in trecut.

Cum ma impart intre afacere si videochat

Dat fiind faptul ca la ora actuala sunt proprietara unui salon de infrumusetare de fite din Bucuresti, trebuie sa ma ocup destul de mult de conducerea acestuia, fapt pentru care timpul nu imi permite sa fiu in ambele locuri. Sa fii model in videochat nu e tocmai usor, asa ca am lasat deoparte aceata meserie pentru o perioada de timp, cel putin pana totul decurge perfect in afacere.

Totusi, iti recomand sa te interesezi mai mult de studioul Manequeen din Bucuresti pentru ca ai sanse sa te imbogatesti si tu destul de rapid, atat timp cat esti serioasa si iti faci bine treaba. Cu totii avem un vis, insa de cele mai multe ori doar banii ne ajuta sa il implinim. Asadar, gaseste-ti jobul potrivit si profita din plin de asta.

Leave a Reply