ManeQueen Studio

Ce declaratii fac modelele din videochat de la ManeQueen

manequeen

Se pare ca desi este o meserie 100% legala de cativa ani de zile, termenul de videochat inca este o controversa in ziua de azi. Chiar daca unele persoane au inteles ce presupune acest job, altii, mai putin cunoscatori fac afirmatii pentru care nu au niciun fel de sustinere la adresa modelelor ce practica astfel de servicii.

Cei care inca nu sunt familiarizati cu acest subiect sunt constienti de faptul tinerele ce au implinit varsta de minim 18 ani si au ales sa lucreze la Manequeen, reusesc sa castige sume fabuloase de bani. Luand in considerare ca nivelul de trai din Romania nu este extraordinar de bun, multi devin sceptici atunci cand vorbesc de serviciile pe care un model in videochat trebuie sa le ofere pentru a castiga atat de mult.

Iata ce raspund modelele de la studioul Manequeen din Bucuresti, celor mai des intrebari adresate cu care sunt intampinate de majoritatea persoanelor:

  • Esti de parere ca videochat-ul este o meserie de viitor?

Luand in considerare ca nu oricine poate deveni un model de succes in videochat si ca sunt rasplatita cu foarte multi bani, am ocazia in cativa ani munciti sa imi asigur un trai de lux pana la batranete, fara sa mai fiu nevoita sa imi caut alt job. Bonusurile si salariile uriase imi permit sa imi planuiesc viata dupa bunul meu plac. De altfel, planuiesc ca in 10 ani sa ma mut in Paris, orasul sufletului meu.

  • Cum e posibil sa castigi asa mult? Cine e dispus sa plateasca atat de mult doar ca sa te vada?

Multi oameni se intreaba ce fac eu la studio, din moment ce reusesc sa castig lunar mii de dolari. Nimeni nu practica altfel de servicii decat cele de videochat. De altfel, fiecare model in parte e liber sa accepte sau sa refuze sa faca anumite lucruri. Totusi, angajatorul niciodata nu ne propune sa ne intalnim personal cu admiratorii nostri.manequeen

Persoanele care sunt dispuse sa plateasca atat de multi bani incat sa ne asigure un viitor plin de lux sunt de fapt barbati care isi doresc compania de la distanta a unei femei frumoase. Tot ceea ce trebuie sa facem e sa ii incantam cu misterul si senzualitatea noastra.

  • Am auzit ca meseria de model implica si o forma de prostitutie, e adevarat?

Am auzit asta, si cunosc tinere domnisoare care si-au dorit o cariera in videochat, insa au picat in mainile nepotrivite. Se pare ca sunt anumite studiouri fantoma de videochat ce nu ofera ceea ce pretind. In plus, sunt unele tinere care doresc sa ascunda faptul ca sunt dame de companie si aleg sa se prezinte ca fiind modele in videochat. manequeen

Atunci cand te angajezi la un studio profesional precum e Manequeen, nimic din toate acestea nu ti se vor intampla. Aici nu facem nimic ilegal, suntem tratate cu maximum de respect si putem demisiona oricand dorim, nimeni nu ne tine cu forta aici.

  • E adevarat ca trebuie sa te dezbraci in fata admiratorilor din spatele camerei web?

Stilul vestimentar joaca un rol foarte important in aceasta meserie. Ce-i drept, barbatii intotdeauna se vor arata mai interesati de o femeie frumoasa si imbracata sexy, decat una la costum. Cert e ca nimeni nu te obliga sa te dezbraci. Eu nu am facut niciodata asta si totusi reusesc sa atrag atentia unui numar destul de ridicat de admiratori. Pentru a te face remarcata trebuie sa stii cum sa patrunzi sub pielea celuilalt si sa il faci sa doreasca sa te vada mai des.

Dupa cum bine observi, vorbele urate la adresa modelelor din videochat provin doar de la cei care nu sunt familiarizati cu acest subiect.

Leave a Reply