ManeQueen Studio

Cum arata ziua unui model in videochat?

manequeen-studio

Cu siguranta esti curioasa sa afli cum arata ziua unui model care lucreaza in domeniul videochat. Aceasta meserie este atat de fermecatoare si de fascinanta, incat intr-adevar e de inteles de ce starneste atat de multe interese, insa si controverse.

Ziua unui model difera in functie orele pe care le lucreaza zilnic, de numarul de admiratori pe care ii are, insa si de cat timp activeaza in acest domeniu. Aici vom vorbi doar despre mine – m-am angajat la Manequeen Studio de aproape 4 ani de zile si pot spune ca ziua mea nu este cuprinsa doar de munca, ci si de distractie, relaxare si timp liber.

Unele modele studiaza la facultate

Cu toate ca nu am reusit sa ma inscriu la facultate atunci cand am terminat clasa a 12-a, am reusit sa fac asta abia anul trecut. Am decis sa ma inscriu la facultatea de Drept din Bucuresti pentru ca intotdeauna am fost o persoana corecta si am dorit sa ma documentez in special pentru mine. Imi place sa cred ca niciodata nu voi semna un contract nedrept si ca voi avea de suferit. Cu toate ca nu imi doresc cu ardoare sa devin avocat, imi place sa invat legile si care sunt drepturile oamenilor. manequeen

Asadar, intr-o zi oarecare a saptamanii merg la cateva seminarii la facultate, dupa care ma retrag la studio pentru a bea o cafea cu fetele si pentru a tine companie admiratorilor mei. La studio atmosfera este de-a dreptul minunata, astfel ca toate parca ne-am sti de-o viata si suntem cele mai bune prietene.

Spre surprinderea mea, niciodata nu a existat vreo urma de invidie intre fete, ceea ce inseamna ca am descoperit oameni cu adevarat exceptionali si de valoare. In loc sa se tachineze una pe cealalta, ele se incurajeaza si isi ofera sfaturi reciproc, astfel incat fiecare sa devina mai buna in ceea ce face.

Timpul liber al unui model in videochat 

Chiar daca in videochat e vorba de castiguri extraordinar de mari de bani, timpul liber nu lipseste. Aici nu lucram pana picam de oboseala, ci ne facem treaba corespunzator, dupa care ne urmam stilul de viata dorit. Asadar, eu, de fiecare data cand plec de la studio, imi sun prietenele si le invit la o partida zdravana de shopping.

Cel putin o data pe saptamana imi place sa merg in mall si sa imi cumpar tot ce a aparut nou in materie de articole vestimentare, accesorii si parfumuri. Sunt o mare iubitoare de parfumuri scumpe, astfel ca acasa am o colectie de peste 50 de parfumuri de la cele mai celebre brand-uri. De aici demonstrez ca sunt o persoana cocheta care are grija intotdeauna de ea.manequeen

Asadar, cel putin de 2 ori pe saptamana vizitez un salon drag mie din centrul capitalei si ma las rasfatata de cele mai aromate uleiuri de corp, precum si de atingerile maseuzelor. Dat fiind faptul ca niciodata nu am avut un ten problematic, tratamentele faciala nu sunt atat de dese.

Dupa ce beneficiez si de o sedinta relaxanta de solar, sunt gata sa ies in oras cu fetele si sa bem un cocktail. Intotdeauna ne-au placut localurile extravagante, asa ca alegem unul din Centrul Vechi si comandam cele mai fine bauturi, in functie de starea de spirit pe care o avem atunci.

Acestea fiind spuse, viata unul model in videochat este extrem de palpitanta si deloc incarcata. De altfel, daca iti doresti sa ni te alaturi, iti recomand sa vizitezi pagina web manequeen.ro si sa stabilesti un interviu de angajare. Te asigur ca aici nu doar ca vei simti pe pielea ta ce inseamna sa traiesti in lux, insa vei avea ocazia sa lucrezi intr-un mediu relaxant, alaturi de persoane minunate.

Leave a Reply