Charm Studio

Meseria de model in videochat mi-a asigurat vacante exotice

model

Inca din adolescenta, de cand am inceput sa calatoresc prin Romania, mi-am dat seama ca a merge in excursii devenise o adevarata pasiune pentru mine. Asadar, daca prietenele mele isi strangeau banii pentru a-si cumpara un telefon sau un laptop nou, eu ii puneam deoparte pentru a vizita o noua tara. Odata ce am crescut, mi-am finalizat liceul, am luat examenul de bacalaureat si m-am angajat ca receptionista la un hotel din marginea orasului.

Dupa 3 luni de zile lucrate acolo, mi-am dat seama ca nu reuseam sa castig destul de mult incat sa imi permit sa calatoresc, sa imi platesc benzina, dar si chiria de la garsoniera. Asadar, am pornit in cautarea unui nou job. La indemnul unei prietene mai vechi, m-am informat cu privire la meseria de model in videochat. Dupa lungi cautari si documentare maxima, am ajuns la concluzia ca Charm Studio este locul in care chiar voi reusi sa castig cat imi doresc, chiar daca eram la inceput de drum in acest domeniu.

Inceputul meu in meseria de model in videochat

Dupa cum am precizat si anterior, nu aveam o experienta in acest univers al videochat-ului, insa cei din echipa m-au primit increzatori in propriile mele forte si cu multa caldura. A contat enorm de mult sa vad ca sunt incantati sa ma alatur echipei si ca sunt dornici sa ma ajute sa patrund in tainele videochat-ului.

Cu toate ca pentru mine a contat cel mai mult salariul pe care urma sa il primesc, odata cu trecerea timpului, am observat ca mie chiar imi place sa fac asta. Acesta este si motivul pentru care chiar si in ziua de azi, la varsta de 27 de ani, practic meseria de model in videochat. Sunt mandra de mine, mai ales pentru ca am avut curajul sa ma avant intr-o meserie despre care nu cunosteam prea multe.

Cu toate acestea, inceputul meu la Charm a fost unul cat se poate de promitator. Datorita faptului ca dintotdeauna am fost o fire increzatoare in propriile forte, comunicativa si deschisa catre orice noua provocare, mi-a fost destul de usor sa ma integrez printre celelalte fete. De altfel, aici mi-am cunoscut chiar si cea mai buna prietena ce este alaturi de mine nu doar la locul de munca, ci si in afara acestuia.

Ce am avut de castigat prin meseria de model in videochat

Pe langa faptul ca aici am cunoscut oameni absolut minunati care m-au indrumat chiar din prima zi in care am ajuns la studio, am inteles ca cel mai valoros lucru de pe lume e sa ai langa tine oameni de calitate. De altfel, colegele mele au fost foarte dragute si au impartasit cu mine mici trucuri prin care sa atrag cat mai multi admiratori. Acest lucru m-a ajutat sa ajuns sa castig si sume extraordinar de mari de bani. vacanta

Asadar, dat fiind faptul ca incepusem sa castig foarte bine chiar din prima luna lucrata la studio, mi-am permis odata cu trecerea timpului sa imi cumpar propriul meu apartament, sa imi schimb masina si in acelasi timp sa ma ocup de pasiunea mea cea mai mare – calatoritul.

Intr-un an de zile am reusit sa vad mai multe tinuturi din lume, decat am reusit sa o fac pana atunci. Astfel, in prezent, nu trece un weekend in care sa nu plec din oras, ori concediu in care sa nu vizitez o alta tara exotica.

Asadar, duc o viata extraordinar de implinita, avand in vedere ca am un job la care merg cu drag, imi permit din punct de vedere financiar sa vizitez oricand, orice tara si in acelasi timp am suficient timp pentru a-l petrece cu cei dragi.

 

Leave a Reply