Charm StudioDespre VideochatTop Videochat Bucuresti

Fii noua regina a videochat-ului si profita de castiguri uriase!

bogatie

Meseria de model in videochat este la ora actuala vazuta cu alti ochi, avand in vedere ca e 100% legala, iar majoritatea oamenilor au inteles ca este una demna de respect. La fel ca in orice alt job, angajatele isi respecta programul, invata in permanenta pentru a se autodepasi si profita din plin de beneficiile care li se ofera.

Pentru a fi totusi un model in videochat de succes si respectat de toti cei din jur, e nevoie de multa munca, dedicare si implicare. Asta inseamna ca trebuie sa te afli intr-un permanent proces de invatare – de altfel, exista si mici trucuri prin care poti atrage cat mai multi admiratori si vizitatori. De altfel, probabil stii deja ca tu vei fi platita in functie de performantele pe care le ai – deci, cu cat te plac mai multi barbati, cu atat vei fi si recompensata mai mult din punct de vedere financiar si nu numai.

Castigurile sunt extraordinar de mari, iar astea nu sunt doar vorbe – lucrez cu studioul de videochat Charm Studios de aproximativ 4 ani de zile si trebuie sa recunosc ca aici am castigat intr-un singur an de zile, cat as fi obtinut in 10 ani de zile la un job oarecare. Tocmai de aceea, nici macar nu intentionez prea curand sa ma retrag din aceasta meserie ce imi aduce nenumarate satisfactii ce nu sunt doar materiale.

La studio am cunoscut ce inseamna cu adevarat prietenia, am invatat sa ma iubesc si mai mult, fapt pentru care au existat schimbari majore chiar si in viata mea personala. Daca inainte ma ajutau foarte mult parintii pe plan financiar, la ora actuala locuiesc in propriul meu apartament de lux cu 3 camere si i-am ajutat si pe ei cu bani pentru a-si plati datoriile. Ei sunt extraordinar de mandri de mine, fapt pentru care satisfactia mea este cu atat mai mare. Am fost binecuvantata cu parinti iubitori si intelegatori care ma sustin in tot ceea ce fac.

Trebuie totusi sa stii ca pentru a fi cu adevarat o regina in videochat, ai mult de muncit; in niciun caz nu vei reusi sa iei locul in primele luni unui alt model care este mai experimentat decat tine. Cu toate acestea, pasiunea si implicarea isi vor spune cuvantul odata cu trecerea timpului. De altfel, cu cat vei experimenta mai mult, cu atat vei reusi sa intelegi mai usor care sunt secretele pentru a avea o cariera de succes.Charm

Daca vei face asta, vei ajunge sa te bucuri de satisfactiile unei adevarate regine ce sta pe tronul ei aurit:

  • Banii nu vor mai fi o problema pentru tine – de altfel, din aceasta meserie vei castiga suficient de multi bani incat sa o duci la fel de bine ca cele mai mari celebritati din Romania si nu numai. Calatoriile exotice vor fi la ordinea zilei, vei avea masina, casa, iti vei permite sa iti cumperi cele mai scumpe haine ale celebrelor case de moda, vei manca in cadrul celor mai excusiviste restaurante si iti vei asigura traiul pe intreaga perioada a vietii.
  • Aici vei avea parte de un colectiv primitor de la care vei invata ce inseamna cu adevarat prietenia si onestitatea. Toate fetele de aici se ajuta intre ele, se sfatuiesc si se sustin astfel incat sa devina din ce in ce mai bune in aceasta meserie ce vine impreuna cu un numar mare de satisfactii.
  • Programul de lucru extrem de flexibil iti va permite sa te ocupi si de propriile tale placeri in viata – astfel, orice pasiune ai avea, vei avea ocazia sa o urmezi, tocmai pentru ca intreaga companie intelege si aceste aspecte esentiale din viata oricarei persoane.

De altfel, nu ramane decat sa aplici si tu pentru acest job de vis si vei avea ocazia sa devii o adevarat regina a videochat-ului. Daca esti increzatoare in fortele proprii, iti place sa inveti lucruri noi si esti o fire comunicativa, atunci ai cele mai mari sanse sa fii acceptata pentru postul de model.

Leave a Reply