Despre Videochat

Cum am reusit sa calatoresc oriunde mi-am dorit

Fiecare persoana are anumite dorinte sau obiective. Toate acestea ii ghideaza spre cariera pe care o vor alege si le va oferi motivatia necesara pe parcursul calatoriei spre succes. Pasiunea pe care am avut-o eu a fost sa calatoresc. Bucuria pe care mi-o ofera explorarea de locuri si culturi diferite, cunoasterea de oameni noi si obiceiurile lor, m-a ambitionat sa calatoresc.

shutterstock_150918026

Studenta fiind, am trecut printr-un serie de job-uri, care mai de care mai stresante. Majoritatea nu mi-au permis un program care sa ma ajute sa dau randament si la facultate, plus ca veniturile au fost de subzistenta. A fost o perioada foarte dificila, in care mi-am pierdut foarte mult din incredere si in care visul meu de a calatori parea tot mai departe. Simteam ca nu pot da randament pe nici un capitol si asta ma frustra enorm.

Tot in aceeasi perioada, aflasem de videochat. La prima idee am fost destul de retinuta, dar acest lucru a fost deoarece nu stiam foarte multe lucruri despre ce implica. Dupa ce am inceput sa ma informez devenisem din ce in ce mai curioasa, astfel ca m-am hotarat sa incerc. Acel moment a fost pentru mine evadarea dintr-o perioada foarte dificila si in care eram foarte confuza.

Videochat-ul m-a surprins cu foarte multe lucruri pozitive, mult peste alte job-uri pe care le-am avut sau care se regaseau in oferta pietei de munca. In primul rand mediul de lucru era unul foarte confortabil si foarte curat. Colegele erau niste femei minunate, de la care am avut foarte multe de invatat. Cel mai important lucru pentru mine a fost faptul ca seriozitatea era pe primul loc, beneficiam de contract de munca si eram legal din toate punctele de vedere. Asta-mi oferea siguranta si increderea de a ma dedica acestui loc de munca.

plaja

Discretia de care puteam sa am parte imi oferea linistea necesara si incepeam sa vad totul din alta perspectiva, incepeam sa iubesc ceea ce fac. Flexibilitatea programului de lucru m-a ajutat sa ma bucur si sa dau randament pe foarte multe planuri. Veniturile depaseau cu mult asteptarile si m-au facut sa ma implic si sa ma dedic cu foarte multa pasiune. Financiar vorbind, lucrurile incepeau sa se aseze si m-am gandit cat de frumos ar fi sa imbin pasiunea mea cu meseria pe care o fac. Natura meseriei mi-a permis sa o pot practica din diferite locatii, iar asta nu o dadeam pe nimic. Reuseam intr-un final sa-mi implinesc visul de a calatori si de a-mi putea intretine aceasta dorinta facand ceva ce-mi place.

Cu timpul, am reusit sa-mi dezvolt o baza de clienti fideli, ce-mi ofera un venit constant si ma ajuta sa practic cu zambetul pe buze acest job. Experienta pe care am castigat-o de-a lungul timpului m-a ajutat sa socializez si sa creez o legatura foarte puternica cu ai mei admiratori.

Sunt foarte fericita ca am facut alegerile potrivite la momentul potrivit si astea mi-au permis sa ma dezvolt pe foarte multe planuri.

 

Leave a Reply