ManeQueen StudioTop Videochat Bucuresti

Cum sa ai castiguri exceptionale in 2016 datorita lui Manequeen

model

Anul acesta ti-ai pus in gand sa ai mai multi bani, mai mult ca sigur. Probabil aceasta a fost dorinta de inceput de an a fiecarui om in parte. Dar dorinta fara fapte nu este de ajuns. Daca iti doresti sa ai castiguri mari, atunci ia atitudine si incepe sa castigi. Ah, nu stii cum sa faci asta? E mai simplu decat ti-ai fi putut imagina vreodata. Ca femeie, poti castiga la Manequeen peste 3.000$ lunar! Acesta poate fi anul tau, poti avea castiguri asa cum ti-ai dorit mereu, trebuie doar sa faci un pas simplu. Acest pas se refera la semnarea contractului de colaborare in domeniul videochatului alaturi de Manequeen. Dupa ce semnezi acest contract legal, totul va veni de la sine si te vei bucura zilnic de premii si bonusuri consistente.

Cele mai mari venituri pe care le-am avut au fost datorita videochatului Manequeen, care este in continua crestere. Anul trecut a fost unul prosper pentru mine, caci prin munca de un an alaturi de Manequeen mi-am cumparat masina viselor mele. Si nu te gandi ca nu am mai mancat sau nu am mai trait bine ca sa pot economisi. Nu am trait in saracie niciodata la Manequeen. Totul are, de fapt, o teorie foarte simpla. Sunt cateva calcule simple pe care le voi explica imediat. Sunt model de videochat de un an jumatate la Manequeen. In prima jumatate de an am castigat undeva la 1.800$ lunar, cu cateva cresteri pe ici-colo, datorita comisionului ascendent. Pentru ca se poate ajunge pana la 70% din incasari, era evident ca odata si odata o sa depasesc castigurile. Asadar, in aceasta jumatate de an am pus deoparte aproximativ 800$ lunar, iar cu 1.000 si ceva de dolari traiam foarte confortabil. Dupa aceste 6 luni, am trecut la o alta etapa, castigand cu ajutorul trainerilor de la Manequeen intre 2.500$ si 3.300$ lunar. Din acesti bani, puneam deoparte aproximativ 1.800$ lunar. Intr-un an, acesti bani s-au adunat si am obtinut o suma foarte mare. Desigur, aceasta suma a fost fara a pune in calcul si bonusurile primite de la Manequeen. Cu tot cu bonusuri, suma aproape ca s-a dublat. Asadar, in ultima zi a anului 2015 mi-am cumparat masina si am plecat in vacanta cu ea. Ce pot sa vreau mai mult?

Anul acesta mi-am pus in plan sa obtin bani pentru un apartament si la cat de profesionist este Manequeen, nu ma indoiesc ca o sa reusesc sa obtin tot ce-mi propun. Trebuie doar sa vreau sa muncesc si sa perseverez alaturi de studio, care imi pune la dispozitie toate facilitatile necesare.

Leave a Reply