ManeQueen StudioTop Videochat Bucuresti

Manequeen-Bonusuri in bijuterii Swarovski si genti Musette

Manequeen

Ma amuza sa ma gandesc ca aveam joburi la care trebuia sa stau ore intregi peste program pentru a lua lunar un bonus de 50 de lei si acum primesc bijuterii Swarovski, pantofi si genti Musette, rochii Poema, vouchere la saloane de infrumusetare si multe alte lucruri. Asta da schimbare radicala! De la un salariu de 1.200 de lei pe luna la un salariu de 1.200$ la doua saptamani! Manequeen mi-a schimbat viata in cel mai frumos mod posibil prin jobul de model de videochat pe care mi l-a oferit. Sunt foarte multe lucruri care m-au atras la Manequeen, dar castigurile si mediul de munca placut au fost principalele motive pentru care m-am angajat aici. Si cred ca acestea sunt motivele principale dupa care se ghideaza oricine atunci cand isi cauta un job, pentru ca nimanui nu ii place sa fie platit prost si sa aiba si colegi sau sefi care sa te streseze si sa te supere toata ziua. Sa spunem ca daca salariul ar fi fost unul extraordinar de mare, as fi suportat mediul de munca deloc placut de la vechiul job, dar nici asa nu e ok. La Manequeen mi-am dat seama ca nimic nu merita sa imi aduca o stare proasta, pentru ca merit tot ce e mai bun.

Am fost tratata ca un manechin de fashion, cu cele mai luxoase incaperi, amenajate cu foarte mult stil, asemenea unor hoteluri de 7 stele, iar profesionistele de la Manequeen se ocupau de make-upul meu cat mai profesional si aspectul meu. M-au invatat cum sa fiu cat mai eleganta, atat in atitudine, cat si in aspect, pentru a putea cuceri admiratorii online cu cuvinte si vorbe dulci. Nu orice femeie este capabila de a cuceri prin simple cuvinte, tocmai de aceea Manequeen ma face sa ma simt speciala pentru ca am calitati deosebite, pe care ei le fructifica si ma fac sa infloresc foarte frumos. Pentru orice lucru care poate fi corectat la mine, profesionistii care se ocupa cu training-ul specializat imi ofera toata atentia pentru a face o treaba cat mai perfecta, fara a gresi si fara a-mi pierde increderea de sine.

Nu gasesc peste tot un  job la care toate colegele sa imi fie prietene, mediul de munca sa fie primitor si armonios, managerele sa fie intelegatoare si, mai mult, sa fiu atat de respectata si apreciata incat sa am castiguri de senzatie. Tocmai pentru ca este unic, Manequeen imi detine inima in totalitate.

Leave a Reply