Charm StudioTop Videochat Bucuresti

Charm Studios si grupul celor mai puternice studiouri

Charm Studios

Dupa cum toata lumea stie, Charm Studios este cel mai puternic studio de videochat din Bucuresti, dar si din tara, pentru ca face parte dintr-un grup de mari studiouri, Charm Group, in care se incadreaza si celebrul Manequeen, Allure si Glam. Din acest grup fac parte si eu, fiind model de videochat la Charm Studios de un an deja. Sincera sa fiu, acum un an nu m-as fi vazut lucrand in domeniul videochatului. acum, insa, nu m-as vedea lucrand in alta parte decat in acest domeniu. A inceput sa-mi placa atat de mult munca la Charm Studios, incat nu stiu ce m-as face daca nu as putea sa mai lucrez vreodata din diferite motive. Momentan, ma simt mult prea implinita, asa ca prefer sa ma gandesc la beneficiile de care profit in momentul de fata si sa ii las pe cei de la Charm Studios sa se ocupe de viitorul meu stralucit.

Faptul ca iubesc atat de mult videochatul acum se datoreaza lui Charm Studios, pentru ca toti cei de aici au stiut cum sa ma trateze si cum sa ma primeasca in echipa lor. Sau mai bine zis, in familie lor. Daca ar fi fost vorba de un studio oarecare, care sa ma impinga intr-o camera inghesuita sa obtin sume mari de bani, nu ar fi fost la fel. Dar la Charm Studios mi-am schimbat parerea despre videochat, pentru ca este mult mai distractiv decat am crezut eu. Este si normal sa mi se para distractiv cand am o camera atat de frumoasa si spatioasa, amenajata luxos si in care pot sa fac orice imi doresc eu. Pot sa dansez, ma pot intinde pe pat cu tastatura pe brate si pot conversa ore in sir, pot canta, pot face orice vreau eu. Iar pentru aceasta distractie eu mai primesc si sume foarte mari de bani. La fiecare doua saptamani, Charm Studios ma incanta cu cate 2.300$, grija banilor fiind o problema de domeniul trecutului.

Am un program foarte flexibil, lucrez doar pana la ora 15:00 si nimeni nu ma streseaza cu telefoane sau cu plangeri ca la vechiul job. Sunt libera sa fac ce vreau si sa ma duc unde vreau, pentru ca dupa ce ies de pe usa Charm Studios ma duc la cumparaturi si peste tot unde vreau, fara sa am grija ca sunt lucruri neterminate la munca. Pe scurt, profit de un job ideal pentru femei: sunt respectata, apreciata, sunt tratata cu corectitudine, am libertate de decizie, primesc bonusuri multe si salarii avantajoase si sunt fericita!

 

Leave a Reply