ManeQueen StudioTop Videochat Bucuresti

Ce poti face pentru a obtine bijuterii Swarovski si produse Musette cu Manequeen

castiguri fabuloase

Societatea devine din ce in ce mai toxica, nu-i asa? De ce spun asta … Spun asta pentru ca lumea a uitat ca suntem femei vulnerabile si nu trebuie sa simtim durere, panica si nici nu meritam sa traim intr-un mediu otravitor. Din ce cauza afirm asta? Pentru ca trebuie sa ne chinuim si sa ne straduim sa gasim un job care sa ne ajute sa o ducem de pe o zi pe alta. Nu se poate sa fi ajuns chiar asa intr-o decadere de acest fel. Rolul unui job nu este sa ne ajute sa ne intretinem si sa avem cu ce trai ziua de maine. Din pacate pentru acest tip de angajatori trebuie sa spun ca un job are datoria de a oferi confort si sustinere, mai ales femeilor. De cand nu ti-ai mai cumparat o bijuterie, o pereche de pantofi sau o geanta? De cate luni porti aceeasi geanta, pentru ca nu-ti permiti alta? Asa ceva este inadmisibl, in loc sa fim rasfatate, suntem intr-un fel injosite. Din aceasta cauza eu am decis sa fac o schimbare majora in viata mea. La ce se refera aceasta schimbare? La videochatul Manequeen Bucuresti. Datorita acestui studio eu am acum bijuterii Swarovski, rochii Poema, si genti si pantofi Musette. Cred ca toate fetele au auzit macar odata aceste nume, pentru ca sunt lucruri la moda, iar nicio femeie nu rateaza ultimele trenduri in moda.

Conditiile de care am parte la Manequeen iti … TAIE RESPIRATIA! Sunt tratata asa cum nu am fost niciodata tratata, ma simt apreciata pentru ceea ce fac si, ce e mai important, sunt rasplatita. Manequeen doreste sa imi arate cat de mult ma pretuieste prin zeci de feluri. Pe langa salariul de peste 2.800$ lunar pe care-l am, Manequeen ma incanta si cu bonusuri si premii avantajoase. Fiindca ma bucur de un comision progresiv de pana la 70%, castigurile sunt mereu in crestere, iar pentru asta primesc bonusuri. Da, la fiecare depasire a salariului lunar Manequeen imi ofera fie ShoesQueen, DressQueen sau PurseQueen. Acestea sunt doar cateva din bonusurile pe care le primesc la o depasire de 10, 15 sau 30% din ┬ácastigurile anterioare. Mai exact, acestea se refera la rochii Poema, pantofi si genti Musette, de care vorbeam si mai sus.

Totodata, pentru a fi sigura ca ma aflu in locul cel mai potrivit, Manequeen imi ofera si bonusul LuxQueen. Ce este acest bonus? Pai, de exemplu, luna trecuta am primit o bijuterie Swarovski de-a dreptul MINUNATA, pentru simplul fapt ca mi-am convins o amica sa se angajeze aici. Stim foarte bine ca noi, femeile, ne sustinem intre noi si ne ajutam. De aceea, am vrut ca si prietena mea sa profite de castigurile avantajoase de care eu am parte numai la Manequeen.

Leave a Reply