Charm StudioTop Videochat Bucuresti

Charm Studios-The Professional Livechat

Charm Studios

 

 

       Unul dintre cele mai profesioniste studiouri de videochat din Bucuresti, Charm Studios, este cel mai mare si dorit angajator facand parte din acest domeniu. Infiintarea sa a avut loc acum 8 ani in urma, fiind condus in permanenta de catre o echipa de manageri care detin toate cunostintele necesare unui domeniu de acest gen si sunt specializati in aceasta afacere corporatista. Charm dispune, asadar, de o experienta de peste 5 ani, experienta din care au luat nastere si studiourile de videochat Manequeen, Allure si Glam, care acum formeaza cunoscutul grup Charm. Prin urmare, compania Charm sta la baza unei organizari desavarsite, asa cum se gaseste numai la nivel global in cele mai mari corporatii. Astfel, tot demersul afacerii este unul optim, datorita platilor corecte oferite modelelor, cat si efectuarea cat mai rapida a acestora, fara intarziere, dar si conditiile complet legale de munca, in care personalul se bucura de training in permanenta.

Gratie renumelui pe care il poarta in intregul Bucuresti, dar si in tara, Charm Studios sta la baza Noului Cod Civil care respecta intru totul prevederile legii, impreuna cu drepturile aferente. Asadar, siguranta este unul din cei mai importanti factori de care modelele se bucura la Charm. Profesionalismul ireprosabil pe care Charm il detine are efecte pozitive permanente asupra studioului, multumita caruia modelele beneficiaza de confidentialitatea si discretia de care ele au nevoie pentru a se simti in singuranta. Contractul legal pe care acestea il semneaza le confera titlul de Agent Servicii Client, in acest mod ele putand sa pastreze secretul despre jobul lor.

Standardele la nivel ridicat cu care Charm Studios activeaza in domeniu ajuta la indeplinirea si mentinerea fiecarei promisiuni facute de acesta de-a lungul timpului, sprijinul economic fiind tot mai benefic pentru modele. Acestea fiind spuse, fetele profita de castiguri lunare care variaza intre 500$ si 20.000$, care depind fie de experienta acumulata, fie de vointa puternica a fiecareia. Acest venit sta la baza comisionului oferit de studio, care incepe de la 50%, in cazul in care modelele incaseaza mai putin de 1.000$ in doua saptamani, si ajunge la 70% in momentul in care ele depasesc 10.000$ in doua saptamani. Sistemul este impartit in doua perioade, din urma caruia fetele isi primesc banii intr-un mod cinstit si punctual, in asa fel incat ele sa fie stapane peste castigurile lor.

Avantajele numeroase pe care Charm Studios le pune la bataie nu sunt doar veniturile desavarsite, ci si conditiile de munca in care fetele lucreaza. Cu amenajari fara cusur, menite sa aduca confort si lux fetelor, aparatura dotata cu cele mai moderne materiale, de ultima generatie, cat si camerele care ofera un spatiu de peste 12 metri patrati, create cu stil si bun gust, videochatul Charm urca in topul celor mai buni. De asemenea, libertatea unui program lejer, in functie de nevoi si prioritati este de mare ajutor pentru modele, care au sansa sa aleaga intre tura de dimineata, cea de dupa amiaza si cea de noapte. Fiecare dintre aceste ture este avantajoasa in felul sau pentru fiecare model in parte, care isi are castigurile in functie de programul ales.

Cu sediul in Centrul Vechi al Bucurestiului, Charm este un studio accesibil, care dispune de multiple cai de transport in comun. Datorita tuturor acestor beneficii oferite modelelor sale, afacerea Charm se bucura de un renume international. Castigand unele din cele mai importante premii, precum “The Best Emerging Live Cam of The Year”, in cadrul Live Cam Awards in Barcelona, Charm Studios poate spune ca, intr-adevar, este cel mai profesionist studio din Bucuresti, care functioneaza la cele mai inalte standarde.

 

Leave a Reply