Despre VideochatTop Videochat Bucuresti

Top Videochat-3 vacante in doar o luna

Top Videochat

 

 

       M-am angajat la Top Videochat Bucuresti acum 3 luni ca model de videochat, si desi nu este vorba de mult timp, ma simt implinita pe deplin. Pana acum ceva timp, nici macar nu stiam cum o sa reusesc sa platesc chiria de una singura. Ma mutasem in Bucuresti la facultate, dar viata nu s-a dovedit a fi asa usoara cum am crezut. Nu reuseam sa imi platesc cheltuielile, pentru ca erau foarte multe, iar eu nu voiam sa cer ajutorul parintilor mei, pentru ca imi doream sa ma descurc singura. Top Videochat m-a ajutat sa fac asta, aratandu-mi ca viata nu este chiar asa grea cum am crezut eu. Ba chiar mai mult, imi demonstreaza zi de zi cat de frumoasa este viata si cat de mult pot sa ma bucur de ea atunci cand fac ceea  ce trebuie.

Top Videochat este un studio de videochat foarte luxos, deci era o chestiune de timp pana sa imi dau seama ca nu exista loc mai potrivit pentru mine. Este ceea ce toate femeile isi doresc, la care toate ravnesc, dar eu am reusit sa am. Acum ca sunt aici la studio, nu as renunta pentru niciun alt job din lumea asta. In prima luna la Top Videochat am castigat aproximativ 1.350 de dolari. Cu acesti bani nu numai ca mi-am platit toate cheltuielile, dar mi-am si cumparat cateva rochite superbe care mi-au placut. Nu am vrut sa ma arunc din prima in cumparaturi, pentru ca imi doream sa imi rezolv intai problemele. Intr-adevar, cu banii obtinuti in urmatoarea luna la Top Videochat, am platit tot ce aveam de platit si urma sa ma distrez si sa ma bucur si eu de viata.

Aceste lucruri le-am considerat bine meritate, pentru ca niciodata nu am avut parte de momente memorabile, in care sa ma bucur intr-adevar de frumusetea vietii. Dar luna aceasta, a treia luna la Top Videochat, visul meu a devenit realitate. Castigand peste 2.000 de dolari, am mers in 3 vacante superbe in cateva din locatiile cele mai cunoscute ale lumii. Am fost in Indonezia, in castelul Predjama din Slovenia si in satul din China cucerit de natura. Pentru mine, aceasta experienta a fost una incredibila, de nedescris, care m-a readus la viata. Simturile mele au renascut alaturi de Top Videochat, care ma rasplateste in fiecare zi prin lux, eleganta, bonusuri atractive si castiguri peste asteptari.

Leave a Reply