Despre VideochatTop Videochat Bucuresti

Mi-am cumparat prima masina cu Top Videochat

Top Videochat

Este senzational cat de multe pot face cu viata mea de cand sunt model de videochat! Top Videochat mi-a deschis ochii si mi-a cucerit inima prin castiguri enorme, prin bonusuri si premii foarte atractive si prin luxul absolut pe care un studio il poate avea. Cand ma gandeam la viitor, imi imaginam un apartament mic sau o garsoniera, in care sa stau eu cu familia mea, sa ducem o viata modesta, cu salarii care sa ne permita sa platim cheltuielile. Dar, este uimitor cat de mult s-a schimbat perspectiva mea despre viitor de cand lucrez la Top Videochat. Sunt sigura ca acum merg spre un alt viitor, unul plin de bogatii, de succese si de impliniri. Si toate acestea datorita acestui minunat studio care mi-a redat speranta ca viata poate fi si frumoasa.

Cel mai tare detestam sa fiu nevoita sa merg inghesuita in autobuze, sa suport galagia si mirosurile din metrouri si sa folosesc orice mijloc de transport de acest gen care imi aducea numai stari de depresie. Mi-am dorit foarte mult sa am masina mea, sa pot pleca de acasa cand vreau si sa vin tot cand vreau, fara sa ma mai ingrijorez ca nu am cu ce ajunge acasa. Din pacate, cu salariile oferite de statul din tara noastra nu as fi ajuns sa imi cumpar masina nici macar in zeci de ani. Cu salariul pe care il aveam la vechiul job abia imi permiteam sa platesc chiria si taxele, nici nu se mai punea in discutie sa economisesc ceva din acei bani. Ma bucur ca acest aspect s-a schimbat de cand sunt model de videochat la Top Videochat, pentru ca sunt si eu fericita, in sfarsit. Cum as fi putut sa nu fiu fericita cand castigam peste 1.000 de dolari pe luna la Top Videochat? La banii acestia nici macar nu visam, credeam ca doar doctorii si avocatii au asemenea salarii. Spre uimirea mea, am ajuns sa am venituri mai mari chiar decat oamenii din cele mai inalte functii din societate. Top Videochat mi-a aratat ca se poate. Prin profesionalism, seriozitate, spatii de munca luxoase in care s-au investit foarte multi bani si prin respect, Top Videochat este lider printre studiourile de videochat, aratand ca se poate avea castiguri foarte mari atunci cand exista determinare si vointa.

In doar 2 ani la Top Videochat am ajuns sa imi cumpar propria mea masina, frumoasa si scumpa! Sunt foarte mandra de achizitia mea, pe care am reusit sa o am doar datorita celor de la Top Videochat. Acum stiu sigur ca o sa am un viitor asa cum trebuie.

 

Leave a Reply