Despre Videochat

Mi-am cumparat casa visurilor mele cu Top Videochat

Top Videochat

 

       Cand eram mica, am crezut ca totul este usor si ca nimic in viata nu este imposibil. Dupa ce am crescut, parerea mea s-a schimbat total si am crezut ca va ramane asa toata viata. Am crezut ca imi voi cumpara o casa si voi avea o familie fericita, insa societatea nu mi-a oferit nici cea mai mica sansa, nici macar pentru o chirie. Spre fericirea mea, am avut ocazia sa ii cunosc pe cei de la Top Videochat. Astfel, am devenit model de videochat si viziunea despre viata a devenit aceeasi ca si atunci cand eram mica. Totul a devenit din nou roz, plin de culoare si zambete.

Cand le-am povestit celor de la Top Videochat totul despre mine, m-au primit cu atata caldura si blandete in familia lor … incredibil. Nu stiu de ce am avut incredere sa povestesc totul de la inceput, dar acest loc are ceva … magic, ce ma face sa ma simt ca acasa, sa ma simt in regula. Fara niciun regret sau dubiu, mi-am inceput experienta alaturi de Top Videochat. Dupa ani de zile din momentul in care m-am angajat, pot spune ca aceasta experienta inca este frumoasa. Top Videochat in sine este un loc frumos.

Aici, am fost ajutata sa inteleg multe lucruri, am fost invatata si sustinuta, apreciata si iubita, doar aici traiesc asa cum ar trebui sa traiasca orice femeie: in rasfat si in siguranta. Orice ar fi fost, Top Videochat era langa mine, cu sfaturi, ajutor, cu orice aveam nevoie pentru a ajunge unde imi doresc. Mi-a fost aproape asa cum nimeni nu mi-a fost niciodata, iar asta m-a facut sa iubesc acest loc din toata inima.

Cea mai extraordinara etapa a mea la Top Videochat a fost anul acesta, cand cu tot ajutorul oferit de ei, mi-am cumparat prima mea casa. Nu pot sa explic in cuvinte cat de bine ma simt, ce sentiment am cand stiu ca am casa mea, in sfarsit. Asa este cu Top Videochat, am sentimentul ca am lucrurile mele, obtinute de mine si care vor ramane mereu ale mele.

Mi-as dori din inima ca lumea sa aiba un alt sentiment cu privire la videochat, pentru ca nu este deloc asa cum cred toti. Cand am intrat in lumea videochatului cu Top Videochat am avut parte numai de lucruri minunate. Mi-ar placea ca lumea sa inteleaga asta, sa ma inteleaga pe mine.

Leave a Reply